rss
A VELUX Cégcsoport termékei Apple készülékekről is vezérelhetők lesznek

A VELUX Cégcsoport termékei Apple készülékekről is vezérelhetők lesznek

Az Apple a 2016-os Worldwide Developers Conference (WWDC) fejlesztői fórumon bejelentette, hogy a VELUX Cégcsoport számos terméke Apple HomeKit támogatást kap. Az első Apple HomeKit platformra optimalizált VELUX tetőtéri ablakok és árnyékolók a tervek szerint 2017-től lesznek elérhetők.

Kulcsinformációk

  • Az önálló applikációval rendelkező Apple HomeKit segítségével egyszerűen és biztonságosan vezérelhetők, illetve automatizálhatók az otthoni berendezések.
  • Az eszközök közötti összehangolt kommunikáció megteremtése, illetve az otthonok automatizálása a VELUX Cégcsoport szakértői szerint a jövő otthonainak nélkülözhetetlen eleme lesz.
  • A használati eszközök közti kapcsolat és a nagyfokú automatizáltság jelentős segítséget nyújthat az egészséges, fenntartható otthonok megteremtésében.
  • Az Apple HomeKit támogatás nagyszerű lehetőség arra, hogy az okos technológia az egészséges és hatékony otthonok fejlesztésének szerves részévé váljon.

Eredeti közlemény

A VELUX Cégcsoport termékei Apple készülékekről is vezérelhetők lesznek

Fotók

A fotókért kérjük, kattintson az alábbi képre.
 A VELUX Cégcsoport termékei Apple készülékekről is vezérelhetők lesznek

Háttérinformációk

A VELUX Csoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése immár 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok, moduláris felülvilágítók, árnyékolók, redőnyök, beépítőtermékek és intelligens vezérlőegységek széles skáláját fedi le. Minden terméke segít a munkához, tanuláshoz, játékhoz és pihenéshez szükséges, egészséges és fenntartható beltéri klíma biztosításában. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési, illetve gyártó vállalattal. Megközelítően 9500 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család tulajdonában van.
További részletek: www.VELUX.hu


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr