rss
A VELUX fénycsatornával jelentősen csökkenthető a villanyszámla

A VELUX fénycsatornával jelentősen csökkenthető a villanyszámla

A VELUX vállalat újgenerációs fénycsatornáival természetes módon biztosítható az ablaktalan helyiségek – például az előszoba vagy a fürdőszoba – bevilágítása, de beépítésével csökkenthető a napközben aktívan használt terek mesterséges világításának igénye is. Ezáltal egyszerre tehetjük komfortosabbá lakásunkat és spórolhatunk a villanyszámlán.

Kulcsinformációk

  • Ahhoz, hogy napközben aktívak és a produktívak legyünk, fontos, hogy minél több természetes fényhez jusson szervezetünk. Azonban sok otthonban vannak olyan helyiségek – például az előszoba –, ahol lehetetlen ablak beépítése és csak a lámpafény jelenti az egyetlen megoldást.
  • A VELUX Cégcsoport által kifejlesztett új technológia lehetővé teszi, hogy a természetes fény akár az előszobákba, a gardróbokba vagy a teakonyhákba is eljusson. A VELUX fénycsatorna alkalmazásával ugyanis minden olyan ablaktalan helyiség bevilágítható, amely nem határos közvetlenül sem a homlokzati fallal, sem a tetővel.
  • A VELUX fénycsatorna a népszerű fénytovábbító cső továbbfejlesztett változata, amely a korábbinál is előnyösebb világítási tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyedülálló Edge Glow megoldással kialakított belső bura a szórótest éle mentén futó, átlátszó üveggyűrűnek köszönhetően jobban szórja a fényt, az összeszereléshez pedig jelentősen kevesebb időre van szükség.
  • A VELUX fénycsatorna beépítése egyszeri költséget jelent a családi kasszának, hosszú távon ugyanakkor segít az áramfogyasztás csökkentésében, így fenntarthatóbbá teszi otthonunkat, a napfény jótékony hatása révén pedig élhetőbbé teszi a helyiségeket.

Eredeti közlemény

A VELUX fénycsatornával jelentősen csökkenthető a villanyszámla

Fotók

A fotókért kérjük, kattintson az alábbi képre.
A VELUX fénycsatornával jelentősen csökkenthető a villanyszámla

Háttérinformációk

A VELUX Magyarország Kft.-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon – a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft-t 2016 januárjában CSR Hungary Díjjal ismerték el, Biztonsági Kiválóság cselekvési programjáért.

www.VELUX.hu


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr