rss
Új gyerekszobai fényzáró roló kollekció a VELUX Cégcsoporttól

Új gyerekszobai fényzáró roló kollekció a VELUX Cégcsoporttól

A Star Wars & VELUX Galactic Night kollekció a modern gyerekszoba praktikus kiegészítője.

A gyerekszoba kialakításának legnagyobb kihívása a helyiség többfunkciós jellegéből adódik: a berendezésnek és a dekorációnak ugyanis egyszerre kell szolgálnia a tanulást, a játékot, a pihenést és az alvást. Lényeges továbbá az egyszerű alakíthatóság is, hogy a gyerekek növekedését követve a helyiség képes legyen megfelelni a változó igényeknek. Ennek jegyében alkotta meg a VELUX Cégcsoport és a Disney a Star Wars & VELUX Galactic Night kollekciót, amelynek darabjain a legendás filmsorozat legnépszerűbb karakterei elevenednek meg.

Kulcsinformációk

 • A gyerekszoba kialakításának legnagyobb kihívása a helyiség többfunkciós jellegéből adódik: a berendezésnek és a dekorációnak ugyanis egyszerre kell szolgálnia a tanulást, a játékot, a pihenést és az alvást. Lényeges továbbá az egyszerű alakíthatóság is, hogy a gyerekek növekedését követve a helyiség képes legyen megfelelni a változó igényeknek.
 • Az egyik legfontosabb szempont a megfelelő fényszabályozás: kutatások bizonyítják, hogy kellő mennyiségű napfény és friss levegő mellett akár 15%-kal javul a gyerekek tanulási képessége.
 • A Star Wars & VELUX Galactic Night kollekció fényzáró rolói egyszerre teljesítik a szülők funkcióval és minőséggel kapcsolatos elvárásait, valamint a gyerekek egyedi, színes megoldások iránti igényét.
 • A kollekció darabjaival kellemes fényviszonyok teremthetők a napközbeni tevékenységekhez, éjszaka viszont teljes fényzárást biztosítanak.
 • A fényzáró rolók hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, így télen segítenek fenntartani a helyiség kellemes hőmérsékletét.
 • A Star Wars & VELUX Galactic Night kollekció darabjai a VELUX Pick&Click™ technológiájának köszönhetően percek alatt, különösebb szakértelem nélkül felszerelhetők, továbbá megfelelnek az OEKO-TEX® standardnak, azaz gyártásuk során nem használtak káros vegyi anyagokat.

Eredeti közlemény

Új gyerekszobai fényzáró roló kollekció a VELUX Cégcsoporttól

Fotók

A fotókért kérjük, kattintson az alábbi képre.

A VELUX Cégcsoport és a Disney egyesítette erőit: bemutatkozik a Star Wars™ fényzáró roló kollekció

Idézet

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője

„Tapasztalataink szerint a gyerekszoba berendezése sokszor képezi vita tárgyát, különösen akkor, ha a gyerekek már elmúltak 10 évesek. Ez a korosztály már határozott elképzelésekkel rendelkezik, legyen szó színekről, bútorokról vagy kiegészítőkről. Míg a szülők a minőséget, a tartósságot és az egységes stílust keresik, addig a gyerekek jellemzően a látványos, játékos motívumokat részesítik előnyben, így sokszor kerülnek egymással ellentmondásba a családtagok. A VELUX vállalatnál ugyanakkor tudjuk, hogy a legnagyobb kihívást nem feltétlenül a kicsik és nagyok ízlésének különbsége jelenti. Ennél sokkal fontosabb a tartósság – funkció és dizájn szempontjából egyaránt –; azaz a gyerekszobának alkalmazkodnia kell az életkorból adódó, folyamatosan változó igényekhez. Ehhez olyan megfelelő anyagú, színvilágú és mintájú termékeket kell alkotnunk, amelyek teljesítik minden korosztály elvárásait.”

Háttérinformációk

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése immár 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok, moduláris felülvilágítók, árnyékolók, redőnyök, beépítőtermékek és intelligens vezérlőegységek széles skáláját fedi le. Minden terméke segít a munkához, tanuláshoz, játékhoz és pihenéshez szükséges, egészséges és fenntartható beltéri klíma biztosításában. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési, illetve gyártó vállalattal. Megközelítően 9500 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család tulajdonában van. További részletek: www.VELUX.com.www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr