rss
A VELUX Cégcsoport pályázat útján tetőtéri ablakokat adományoz amatőr sportegyesületeknek

A VELUX Cégcsoport pályázat útján tetőtéri ablakokat adományoz amatőr sportegyesületeknek

A VELUX Cégcsoport alapításának 75. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet sportklubok számára Európa-szerte, amelynek keretében tetőtéri ablakokat kaphatnak klubházuk fejlesztéséhez. A tetősíkablakokkal több természetes fény és friss levegő juthat az épületbe, használatuk így hozzájárul a sportolók jobb közérzetéhez, pihenéséhez az edzések után. A pályázaton magyar amatőr sportklubok is részt vehetnek, és az országonként kiválasztott egy nyertes akár hat tetőtéri ablakra is szert tehet.

Kulcsinformációk

  • A VELUX Cégcsoport alapítója 75 éve alkotta meg a modern tetőtéri ablakot. A vállalat a jubileum alkalmából pályázatot hirdet, amellyel az európai amatőr sportklubokat kívánja támogatni. A pályázatra magyar sportegyesületek is jelentkezhetnek.
  • A Cégcsoport 30 európai országban hirdeti meg a pályázatot, a nyertes sportklubok számára akár hat tetőtéri ablak teljes körű beépítését ajánlja fel.
  • Az érdeklődők az angol nyelvű www.velux.com/sportsclubs weboldalon találnak részletes információt a pályázatról és a részvétel feltételeiről.

Eredeti közlemény

A VELUX Cégcsoport pályázat útján tetőtéri ablakokat adományoz amatőr sportegyesületeknek

Idézetek

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezetője:

„Vállalatunk hagyományosan támogatja az európai sportéletet, és örömmel járulunk hozzá a klubházak fejlesztéséhez. Az épületek adottságai, azok műszaki felszereltsége nagymértékben befolyásolják, hogy egy fiatal hogyan érzi magát egy adott sportágban, szeret-e edzésekre járni, a sporttársaival barátkozni. A klubélet így hozzájárul a személyiség fejlődéséhez és az emberi kapcsolatok építéséhez is.”

Fotók

Háttérinformációk

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr