rss
A VELUX Cégcsoport és a Disney egyesítette erőit: bemutatkozik a Star Wars™ fényzáró roló kollekció

A VELUX Cégcsoport és a Disney egyesítette erőit: bemutatkozik a Star Wars™ fényzáró roló kollekció

A Star Wars filmek hetedik része, Az ébredő Erő december 18-i premierjével egyszerre mutatja be a VELUX Cégcsoport legújabb termékét, amelyet a Disney-vel közösen alkotott meg. A Star Wars & VELUX Galactic Night Collection névre keresztelt árnyékoló család négyféle, a szereplőket mintázó fényzáró rolóból áll, amelyeket főként gyerekszobákba terveztek.

Kulcsinformációk

  • A Star Wars hetedik epizódjának bemutatása hívta életre a 6-12 éves korosztálynak szóló egyedi árnyékoló darabokat. A termékeken a két jól ismert szereplő, Darth Vader és a Halálcsillag mellett már az új, Az ébredő Erőben bemutatkozó Kylo Ren, illetve a filmben szereplő Droidok is láthatóak.
  • A Star Wars & VELUX Galactic Night Collectiont olyan gyermekek számára tervezték, akik már önállóan döntenek a szobájuk berendezését illetően, ugyanakkor a termékek funkcióikban és minőségükben is eleget tesznek szüleik elvárásainak.
  • A VELUX Cégcsoportnak nem ez az első együttműködése a Disney-vel. Korábban 2014-ben állt elő a Disney & VELUX Álomkollekcióval, amelyet kifejezetten 0-6 éves gyerekeknek tervezett. A termékcsalád mintáit olyan népszerű rajzfilmfigurák alkotják, mint Hófehérke, Micimackó, Bambi vagy Mickey egér.

Eredeti közlemény

A VELUX Cégcsoport és a Disney egyesítette erőit: bemutatkozik a Star Wars™ fényzáró roló kollekció

Videó

Fényképek

Háttérinformációk

A STAR WARS és a kapcsolódó elnevezések az Egyesült Államokban és egyéb országokban a Lucasfilm Ltd. és/vagy leányvállalatainak védjegyei és/vagy szerzői joggal védett anyagai. © & TM Lucasfilm Ltd.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr