rss
Ablakprofilok a szürke 13 árnyalatában

Ablakprofilok a szürke 13 árnyalatában

Otthonunk stílusának kialakításában a bútorok és falfelületek mellett a nyílászárók szín-és anyagvilága is egyre nagyobb szerepet kap. A megfelelő színű ablakprofil kiválasztása befolyásolja a lakás hangulatát és összképét, és hozzájárul az egységes lakásbelsőhöz. Az Inoutic cég Magyarországon elsőként gyárt szürke PVC ablak- és ajtóprofilokat, melyeknek köszönhetően a nyílászárók e népszerű és divatos színárnyalatban válhatnak a lakás látványos építészeti elemévé.

Kulcsinformációk

  • Az elmúlt években a nyílászárók jelentős technológiai fejlődésen mentek át, a fa ablakokat felváltották a műanyag profilú nyílászárók. Az ablakok iránti esztétikai elvárások is változtak: a klasszikus, fehér ablakok helyett a fémes hatású szürke fóliák iránt nőtt a kereslet.
  • A hazai piacon az Inoutic az egyedüli nyílászáróprofil-gyártó cég, amely kifejezetten a szürke fóliákhoz tervezett ablakprofilokat kínál. A kétoldali szürke fóliákkal ellátott, 360 fokos fedésű szürke Inoutic profilok teljes mértékben egységes, letisztult hatást keltenek az otthonban, zárt és nyitott állapotban egyaránt.
  • Az Inoutic a szürke alapprofilokhoz 13 árnyalatban kínál fémhatású dekorációs fóliákat, így minden otthon stílusához megtalálhatjuk a leginkább hozzáillőt. Az egyforma színárnyalatú fóliákat használhatjuk ablak- és ajtókereteknél, illetve garázskapuknál és redőnyöknél is.

Eredeti közlemény

Ablakprofilok a szürke 13 árnyalatában

Fényképek

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2015-ben immár 22 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli. Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr