rss
Őszi hangulat a tetőtérben – A VELUX római rolóinak köszönhetően a lakás minden évszakban új színbe öltözik

Őszi hangulat a tetőtérben – A VELUX római rolóinak köszönhetően a lakás minden évszakban új színbe öltözik

Az esős, szeles napokon újra visszahúzódunk a falak közé, éppen ezért ilyenkor különösen fontos, hogy otthonos, meghitt hangulatot teremtsünk a helyiségekben. Stílusos és változatos megjelenésük miatt a VELUX tetőtéri ablakokra tervezett római rolók tökéletes kellékei az őszi lakás-átalakításnak. A természetes színek és a legújabb trendeknek megfelelő anyagok kombinációjával bensőségessé tesznek minden helyiséget.

Kulcsinformációk

  • A belsőépítészet mai legmeghatározóbb trendjei közé tartoznak az ún. „cocooning” és „nesting” fogalmak, amelyek a külvilág teljes kizárására és a meghitt, biztonságot nyújtó otthon megteremtésére utalnak. Az új VELUX római roló választék tökéletesen illeszkedik a két irányvonalba, hiszen a tetőtéri ablakokra simuló puha anyagok otthonossá teszik a tetőteret, mégis modern hatást kölcsönöznek az enteriőrnek.
  • A római roló kollekció színeit Európa vezető trendkutató ügynöksége, a párizsi székhelyű Trend Union választotta ki. A kollekció összesen húsz különböző színben érhető el. Színvilágát a bézstől a barnán át a feketéig terjedő, természetes és pasztell színek jellemzi. A kollekcióban szereplő valamennyi szövet külön is megvásárolható, és az egyszerű cserét lehetővé tevő sínrendszernek köszönhetően néhány perc alatt felszerelhető.
  • A római rolóval a VELUX Cégcsoport egy funkcionális, de egyúttal dekoratív árnyékolót, lakás-kiegészítőt alkotott. Kialakításának köszönhetően az ablak üvegfelületén bárhol elhelyezhető. A drapériahatású római roló a napfényes őszi napokon kiválóan tompítja a nap sugarait a nappaliban, és változatos színei miatt illeszkedik bármely enteriőr stílusához, így a helyiség praktikus, látványos dísze lehet. A napfény kizárásával pedig nyugodt légkört teremt a hálószobában, amely a nyugodt és pihentető alvás nélkülözhetetlen feltétele.

Eredeti közlemény

Őszi hangulat a tetőtérben – A VELUX római rolóinak köszönhetően a lakás minden évszakban új színbe öltözik

Idézetek

Gert van de Keuken, a Trend Union kreatív igazgatója:

„A VELUX római rolók esetében elsősorban az otthon nyugalmának, kényelmének és biztonságának érzéséből merítettünk ihletet, amit lágyabb színek és anyagok használatával valósítottunk meg.”

Fényképek

Háttérinformációk

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport már több mint 70 éve dolgozik azon, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen az embereknek a világ minden táján azáltal, hogy természetes fényt és friss levegőt viszünk otthonukba a tetőn keresztül. Termékkínálatunk tetőtéri ablakokból és moduláris felülvilágítókból, valamint különféle díszítő és árnyékoló termékekből, redőnyökből, beépítő termékekből és intelligens otthonvezérlő megoldásokból áll. Termékeinkkel egészséges és fenntartható beltéri klíma alakítható ki munkához és tanuláshoz, valamint játékhoz és szórakozáshoz egyaránt. A világ minden táján jelen vagyunk: több mint 40 országban mintegy 10 000 alkalmazottunk vesz részt termékeink gyártásában és értékesítésében. A VELUX Cégcsoport tulajdonosa, a VKR Holding A/S egy teljes mértékben alapítványi és családi tulajdonban lévő részvénytársaság. További információkért keresse fel honlapunkat: www.velux.com


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr