rss
Magyar Termék Nagydíjat nyert a Lambda-Com által fejlesztett vezetési stíluselemző szolgáltatás

Magyar Termék Nagydíjat nyert a Lambda-Com által fejlesztett vezetési stíluselemző szolgáltatás

A Lambda-Com Csoport egyedülálló közlekedésinformatikai megoldása, a vezetési stíluselemző DrivingStyle szolgáltatás elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A vállalatcsoport innovatív telematikai szolgáltatásának segítségével nyomon követhetővé válnak a járművezetők vezetési szokásai, s így a fuvarozók felderíthetik a nem megfelelő járműhasználatból eredő többletköltségeket, ezáltal jelentősen csökkenthetik kiadásaikat.

Kulcsinformációk

  • A tizennyolcadik alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíj Pályázaton a Lambda-Com Csoporthoz tartozó WebEye Magyarország és WebEye International által kínált vezetési stíluselemző szolgáltatást, a DrivingStyle-t Magyar Termék Nagydíjat nyert.
  • A cégcsoport munkáját immár másodszor ismerték el a Magyar Termék Nagydíjjal, amelynek Informatikai Nívódíját tavaly a Lambda-Com által fejlesztett eTachograph szolgáltatással nyerték el.
  • A vezetési stíluselemző segítségével a fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó vállalatok vezetői pontos és naprakész információt kaphatnak az általuk alkalmazott pilóták vezetési szokásairól.
  • A rendszerből kinyert adatokból pontosan kiderül, melyik járművezetőnek milyen területen van szüksége további oktatásra, így a cégvezetők személyre szabott vezetéstechnikai képzéssel segíthetik a sofőrök vezetési stílusának javítását, illetve folyamatosan nyomon követhetik fejlődésüket.
  • A telematikai megoldás használatával és helyes vezetési stílus elsajátításával a fuvarozók jelentősen visszaszoríthatják a nem megfelelő járműhasználatból eredő többletkiadásaikat, 5-12%-kal csökkenthetik az üzemanyagköltségeket, 15-20%-kal mérsékelhetik a járművek szervizköltségeit, illetve növelhetik a flottába tartozó tehergépjárművek élettartamát.

Eredeti sajtóközlemény

Magyar Termék Nagydíjat nyert a Lambda-Com által fejlesztett vezetési stíluselemző szolgáltatás

Idézet

Németh Tibor, a Lambda-Com Kft. ügyvezetője

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy cégcsoportunk immár második alkalommal nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat. A Lambda-Comnál folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan innovatív telematikai megoldásokat fejlesszünk, melyek hozzájárulnak a közúti áruszállítás területén tevékenykedő vállalatok hatékonyabb működéséhez, költségeik csökkentéséhez, illetve a környezetbarát áruszállítás feltételeinek megteremtéséhez. A DrivingStyle-t és az eTachograph szolgáltatásunkat együtt alkalmazva olyan komplex, értéknövelt megoldási csomagot alkottunk meg és tettünk elérhetővé a fuvarozók számára, amelyhez hasonló jelenleg nem létezik Magyarországon és Európában.”

Kapcsolódó tartalmak

A WebEye Magyarország honlapja

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Céginformáció

Lambda-Com Group

Lambda-Com Group fő tevékenysége a közlekedésinformatikai fejlesztés. Az Európa 14 országában jelen lévő cégcsoport tagjai közé tartozik a nemzetközi, illetve a hazai értékesítésért és ügyfélkiszolgálásért felelős WebEye International Kft., valamint a közlekedési adatok elemzésével foglalkozó Best Way Traffic Kft. A Lambda-Com által kifejlesztett telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás” a GPS/GPRS technológia alkalmazásával naprakészen,valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.

WebEye Magyarország Kft.

A WebEye Magyarország Kft. az Európa 14 országában jelen lévő 100 százalékban magyar tulajdonú Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport tagja. A Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport vezető szolgáltatása a telematikai-(Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás”, amely GPS/GPRS technológia alkalmazásával a nap 24 órájában, valós időben teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr