rss
A Lambda-Com ismét Bisnode AAA minősítést kapott

A Lambda-Com ismét Bisnode AAA minősítést kapott

Immár negyedik alkalommal érdemelte ki a Lambda-Com az elérhető legmagasabb minősítést a Bisnode nemzetközi cégminősítőnél

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Ez alapján került kiválasztásra a Lambda-Com Kft. is mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Az elnyert legmagasabb minősítés alapján a vállalat a magyar cégek azon 0,63 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

Kulcsinformációk

  • A Bisnode minősítés a vállalatok értékelésénél figyelembe veszi az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatait, a cégbíróság bejegyzéseit, a NAV és más hatóságok adatait, vizsgálja a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, a cég vagy szervezet demográfiai adatait, valamint figyelembe veszi a végrehajtási adatokat és sajtóhíreket is.
  • A Lambda-Com a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát negyedik alkalommal kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.
  • A tripla A minősítés azt jelzi, hogy a vállalattal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Mivel a minősítés elbírálása szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett, így az valóban pozitívan különbözteti meg a Lambda-Com Kft.-t a piacon.
  • A Bisnode tanúsítvány nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítványt Európa számos országában alkalmazzák, egyes országokban pedig etalonnak számít az üzleti együttműködés során.

Eredeti sajtóközlemény

A Lambda-Com ismét Bisnode AAA minősítést kapott

Kapcsolódó tartalmak

A WebEye Magyarország honlapja

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Céginformáció

Lambda-Com Group

Lambda-Com Group fő tevékenysége a közlekedésinformatikai fejlesztés. Az Európa 14 országában jelen lévő cégcsoport tagjai közé tartozik a nemzetközi, illetve a hazai értékesítésért és ügyfélkiszolgálásért felelős WebEye International Kft., valamint a közlekedési adatok elemzésével foglalkozó Best Way Traffic Kft. A Lambda-Com által kifejlesztett telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás” a GPS/GPRS technológia alkalmazásával naprakészen,valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr