rss
Elegáns kapcsolat a kert és a szoba között

Elegáns kapcsolat a kert és a szoba között

A nagyméretű üvegajtók kapcsolatot teremtenek a szoba és kert között, és szabad utat adnak a helyiségekbe áramló napfénynek, így jelentősen növelik a térérzetet. Az esztétikai értékükön túl ugyanakkor fontos határolófelületekről van szó, ezért is fontos, hogy az otthonunknak és életmódunknak megfelelő kivitelt válasszuk.

Kulcsinformációk

  • Az üvegajtó vásárlás előtt térképezzük fel a rendelkezésre álló tér adottságait, valamint az ablakkal szemben támasztott energetikai és funkcionális követelményeket. A nagyméretű üvegajtók vásárlása a legtöbb család esetében fontos és hosszú távú befektetés, ezért érdemes szakember tanácsát kérni a típus kiválasztásakor.
  • A hagyományosan nyíló erkélyajtók könnyen kezelhetők és kedvező áron elérhetőek, viszont nagy üvegfelületek kialakítására nem alkalmasak. Az Inoutic Eforte profilokkal készült hagyományosan nyíló ajtók kiváló hőszigetelési tulajdonságaiknak köszönhetően passzívházak és alacsony energiaigényű épületek ideális nyílászárói lehetnek
  • Az emelő-toló ajtókkal nagyfelületű, az épület szintmagasságának megfelelő üvegezett ajtók is kialakíthatóak. Az Inoutic emelő-toló ajtók kiváló hőszigetelő paraméterekkel rendelkeznek, széles színválasztékban kaphatók, használatuk könnyű és egyszerű és nagy súlyuk ellenére akár fél kézzel is nyithatóak.
  • A bukó-toló ajtók előnye, hogy az eltolható ajtószárny kibuktatható szellőző állásba. Főleg kisebb méretű üvegezett felületek esetén alkalmazhatók, árfekvésük az emelő-toló ajtós rendszeréhez viszonyítva kedvezőbb. Az Inoutic Prestige profilokkal készült bukó-toló rendszer tökéletes választás télikertek kialakításához.
  • A toló-összecsukható ajtók részei harmonika módjára összehajthatóak, így teljesen oldalra tolhatók. Az összecsukható ajtó – akár részben nyitott állapotban is – bármilyen helyzetben rögzíthető. Az Inoutic Prestige műanyag profilokkal készült harmonikaajtók nagy előnye, hogy semmilyen rögzített ajtószárny vagy osztás nem zavarja a kilátást.

Eredeti közlemény

Elegáns kapcsolat a kert és a szoba között

Idézet

Ondřej Fridrich, az Inoutic marketingmenedzsere:

„Az üvegezett felület nagysága kulcsfontosságú, hiszen ez befolyásolhatja az ajtó használatát, illetve az ablakprofil típusát is. E tekintetben az emelő-toló ajtók kínálják a legjobb kompromisszumot: nagy üvegfelületet biztosítanak kiváló hőszigetelés mellett és könnyen nyithatók, ugyanakkor költségigényesek. Mivel a nagyméretű üvegajtók vásárlása a legtöbb család esetében fontos és hosszú távú befektetés, érdemes szakember tanácsát kérni a típus kiválasztásakor.“

Fényképek

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2015-ben immár 22 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli. Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr