rss
Az építési célú beruházások fellendülésére számít a kkv szektorban a Swedsteel-Metecno

Az építési célú beruházások fellendülésére számít a kkv szektorban a Swedsteel-Metecno

A Swedsteel-Metecno a most megnyíló EU-s pénzcsapok nyomán jelentős érdeklődést tapasztal a magyar piacon június óta elérhető csarnokrendszerei iránt. Ebben jelentős szerepe van a vállalat nyújtotta komplex szolgáltatási csomagnak is, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a pályázati dokumentáció összeállítását, illetve amely a későbbiekben költségtakarékossá teszi a tervezést és a kivitelezést is. A vállalat szerint megrendeléseik többségét 2015-ben a mezőgazdasági, az ipari, valamint a logisztikai szektorban realizálják majd.

Kulcsinformációk

  • A Metecno Csoport 2017 tavaszáig két gyáregységet létesít, amelyekkel 150 új munkahelyet teremt az építőiparban. A széles körű termékportfólió jelentős része már júniustól elérhetővé vált a magyar vállalatok számára.
  • A Swedsteel csarnokrendszerekhez komplex szolgáltatási csomagot kínál a vállalat: személyre szabott megoldások, teljes körű műszaki tanácsadás, helyszíni konzultáció, részletes árajánlat összeállítása, tervezői ajánlás, látványtervek készítése, kivitelezői ajánlás).
  • A szolgáltatási csomag komoly előnyt jelent a KKV szektor azon szereplőinek, akik a versenyképesség megteremtése érdekében kapacitásbővítést, illetve infrastrukturális fejlesztést terveznek és ehhez pályázati forrást kívánnak igénybe venni.
  • A Swedsteel-Metecno csarnokrendszerek előregyártott elemeinek köszönhetően maga az építési folyamat tiszta, gyors és sokkal kevésbé függ az időjárási körülményektől, mint a hagyományos technológiák.
  • Az acél könnyűszerkezetes rendszerek emellett funkció szempontjából rugalmas megoldást nyújtanak, így alkalmasak akár olyan speciális igények teljesítésére is.

Eredeti közlemény

Az építési célú beruházások fellendülésére számít a kkv szektorban a Swedsteel-Metecno

Idézetek

Alyyan Nabeel, a Swedsteel-Metecno ügyvezető igazgatója

„Az egyik legfontosabb termékünk, a szendvicspanel mellett az acél anyagú könnyűszerkezetes csarnok, amely az egyik legkorszerűbb környezetbarát és gazdaságos technológiát képviseli az építőiparban. Lényeges, hogy társaságunk komplett épület-rendszereket állít elő, és hogy végigkísérjük az építési projektek teljes folyamatát – a tervezéstől, a kivitelezésen át, egészen a termelői tevékenység megkezdéséig. Az értékesítés júniusi megkezdése óta egyre nagyobb az érdeklődés a termékeink iránt, a most induló EU-s támogatások pedig sok magyarországi vállalat beruházási terveinek adnak új lendületet. Éppen ezért kínálunk olyan komplex szolgáltatási csomagot az ügyfeleinknek, amely egyszerűbbé teszi számukra a pályázati dokumentáció összeállítását.”

„A csarnokrendszereink esetében igen széles a méretskála, így néhány 100 négyzetméteres szerelőműhelyektől a több ezer négyzetméteres létesítményekig, bármilyen méretű épület létrehozható. Maguk a komponensek viszont nagyszilárdságú és nagy teherbírású tűzihorganyzott acél elemek, amelyek karcsú megjelenést és hosszú élettartamot garantálnak.”

Fényképek

Háttérinformáció

A Swedsteel-Metecno-ról

A Swedsteel technikai és piaci szakmai know-how-t nyújt a könnyűszerkezetes tető- és falburkolati rendszerek, az acél anyagú szerkezetek és csapadékvíz-elvezető rendszerek területén.

A Metecno Csoport 1961 óta globális szinten a szendvicspanel-gyártás piacvezető vállalata. A világ 15 országában működtet gyártóegységeket, és éves szinten 20 millió négyzetméter tetőt állít elő.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr