rss
A VELUX Cégcsoport 2020-ig meghosszabbította névadó szponzori szerződését a VELUX EHF Kézilabda Bajnokok  Ligájával

A VELUX Cégcsoport 2020-ig meghosszabbította névadó szponzori szerződését a VELUX EHF Kézilabda Bajnokok Ligájával

A VELUX Cégcsoport további öt évvel meghosszabbította az európai első osztályú kézilabdacsapatok bajnokságával kötött névadó szponzori szerződését. A hosszú távú kötelezettségvállalás az Európai Kézilabda Szövetség marketing szervezeteként működő EHF Marketing GmbH vállalattal folytatott sikeres partneri együttműködésnek köszönhető.

Kulcsinformációk

  • A VELUX Cégcsoport 2010 óta névadó szponzora a VELUX EHF Kézilabda Bajnokok Ligájának. Az elmúlt öt év alatt a vállalat több mint 25 ezer vendéget hívott meg a mérkőzésekre, amelyeket mintegy 3 millió szurkoló izgult végig a helyszíneken, és több mint 1,2 milliárd néző a tévékészülékek előtt. A Cégcsoport most további öt évvel hosszabbította meg a szponzori szerződést.
  • A VELUX Cégcsoport számára az együttműködés stabil platformot kínál, hogy megerősítsék a kapcsolatot ügyfeleikkel és partnereikkel, ezért döntöttek úgy, hogy a névadó szponzori szerződést meghosszabbítják 2020-ig.
  • A VELUX Cégcsoport névadó szponzorként nyújtott támogatása jelentős mértékben hozzájárult a Kézilabda Bajnokok Ligája gyors fejlődésének. A gyors fejlődés egyik eredménye, hogy milyen nagyszabású sport- és szórakoztató eseménnyé nőtte ki magát a VELUX EHF FINAL4, vagyis a legjobb négy közé jutó csapatok küzdelemsorozata
  • A EHF FINAL4 hétvége mérkőzéseire minden jegy elkelt – 2015. május 30-án és 31-én 20 ezer néző izgulhatja végig a mérkőzéseket a kölni LANXESS arénában. A szurkolók az ehfCL.com és az ehfFINAL4.com webhelyeken kísérhetik figyelemmel az előkészületeket.

Eredeti közlemény

A VELUX Cégcsoport 2020-ig meghosszabbította névadó szponzori szerződését a VELUX EHF Kézilabda Bajnokok  Ligájával

Idézet

Michael Rasmussen, a VELUX márkaépítésért és marketingért felelős igazgatója:

„Nagyon elégedettek vagyunk az EHF Bajnokok Ligájával való együttműködéssel, amely igen értékesnek bizonyult a VELUX Cégcsoport számára. A VELUX EHF Bajnokok Ligája rendkívül stabil platformot kínál ahhoz, hogy – a különösen kulcsfontosságú európai piacainkon – megerősítsük kapcsolatainkat ügyfeleinkkel és partnereinkkel, és megosszuk velük azt a szenvedélyt és hozzáértést, amely a Cégcsoportot alapvetően jellemzi. Ezért döntöttünk úgy, hogy névadó szponzori szerződésünket 2020-ig meghosszabbítjuk”.

„Elkötelezett partnerként nyitottak vagyunk arra, hogy új szponzori konstrukciókat próbáljunk ki az EHF Marketing vállalattal. Biztosak vagyunk abban, hogy együtt új standardokat határozhatunk meg a szponzoráció terén, és a hosszú távú együttműködés jegyében innovatív támogatási megoldásokat dolgozhatunk ki”

Jean Brihault, az EHF elnöke:

„Az elmúlt öt évben sikeres együttműködést folytattunk a VELUX Cégcsoporttal, ami lehetővé tette számunkra, hogy a nézőszám és a médiaérdeklődés szempontjából új szintre emeljük a kézilabda sportot és a VELUX EHF Bajnokok Ligáját. A bajnokság tovább bővül a következő szezonban, és a szerződés meghosszabbítását egyértelműen annak jeleként értelmezzük, hogy a VELUX Cégcsoport bízik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, valamint az EHF Marketing felkészültségében és képességeiben.”

Peter Vargo, az EHF Marketing GmbH ügyvezető igazgatója:

„A VELUX Cégcsoport névadó szponzorként nyújtott támogatása jelentős mértékben hozzájárult ahhoz a gyors fejlődéshez, amelyet a Kézilabda Bajnokok Ligája 2010 óta produkált. Ahhoz, hogy e fejlődés eredményéről megbizonyosodjunk, elég, ha megnézzük, milyen nagyszabású sport- és szórakoztató eseménnyé nőtte ki magát a VELUX EHF FINAL4, vagyis a legjobb négy közé jutó csapatok küzdelemsorozata. Az újabb öt évre szóló szerződés azt jelenti, hogy tovább dolgozhatunk együtt a VELUX márka eddiginél is szélesebb körű megjelenítésén és népszerűsítésén a bajnokság során.”

Fényképek

Háttérinformációk

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.

A VELUX EHF Bajnokok Ligája

A VELUX EHF Bajnokok Ligája Európa első osztályú férfi kézilabdacsapatainak bajnoksága. A kontinens 24 legjobb férficsapata a szeptember és május közötti időszakban küzd meg egymással azért, hogy bekerüljön a legjobb négy közé, amelyek végül a VELUX EHF FINAL4 hétvégéjén mérik össze tudásukat, hogy kiderüljön, melyik Európa legjobb klubcsapata. A mérkőzésekre minden jegy elkelt – 2015. május 30-án és 31-én 20 ezer néző izgulhatja végig a mérkőzéseket a kölni LANXESS arénában. A szurkolók az ehfCL.com és az ehfFINAL4.com webhelyeken kísérhetik figyelemmel az előkészületeket.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr