rss
Prémium üzemanyagokkal bővül a LUKOIL töltőállomások kínálata

Prémium üzemanyagokkal bővül a LUKOIL töltőállomások kínálata

Tankoláskor egyre nagyobb arányban választják a prémium üzemanyagokat a vásárlók. Egy frissen készített felmérés alapján döntésüket a csökkenő árak mellett a magasabb minőségű termékek kínálta olyan előnyök is befolyásolják, mint az alacsonyabb fogyasztás, a dinamikusabb vezetési élmény és az alkatrészek kímélése. A hazai LUKOIL töltőállomások tulajdonosa, a Normbenz Magyarország Kft. a fogyasztói igényeket és a piaci trendeket szem előtt tartva TOP N néven prémium benzinnel és gázolajjal bővíti kínálatát. Az új termékek jelenleg országszerte 46 LUKOIL kúton vásárolhatóak meg.

Kulcsinformációk

  • Az üzemanyagárak 2014 második felében kezdődő csökkenése hatására többet tankoltak az autósok a Magyar Ásványolaj Szövetség adatai alapján: több mint 6%-kal nőtt az elmúlt évben értékesített üzemanyag mennyisége a korábbi évhez képest.
  • Ezen belül is kiugró azonban a prémium termékek iránti érdeklődés növekedése a szektorban: a prémium benzinekből tavaly 21,1%-kal, míg a gázolajakból 25,6%-kal vásároltak többet.
  • A hazai LUKOIL töltőállomásokat üzemeltető Normbenz Magyarország Kft. által készíttetett lakossági felmérés szerint minden második vásárló azért dönt a magasabb minőséget képviselő benzin vagy gázolaj mellett, mert tapasztalatai szerint ezek használatával kevesebbet fogyaszt a gépjármű.
  • A vásárlók igényeit figyelembe véve a Normbenz Magyarország Kft. bevezeti új, saját fejlesztésű, Top N prémium benzin és a Top N prémium gázolaj termékeit, amelyek egyenletes teljesítményszintet biztosítanak, és egyéni vezetési stílustól függően a motor teljesítményének növeléséhez is hozzájárulnak.
  • A jelenleg országszerte 46 LUKOIL töltőállomáson elérhető Top N prémium üzemanyagok használatával emellett a vezetési élmény is dinamikusabbá válik, és a járművek károsanyag-kibocsátása is csökken.

Eredeti közlemény

Prémium üzemanyagokkal bővül a LUKOIL töltőállomások kínálata

Kapcsolódó tartalmak

A LUKOIL honlapja

A LUKOIL Facebook oldala


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr