rss
Deszpot Károly a WebEye Magyarország Kft. új ügyvezetője

Deszpot Károly a WebEye Magyarország Kft. új ügyvezetője

A 3,5 tonna feletti tehergépjárművek piacán vezető telematikai szolgáltató, a  WebEye Magyarország Kft. irányításával Deszpot Károlyt bízták meg.

Kulcsinformációk

  • A vállalat új vezetője korábbi munkái során ügyvezető igazgatóként felelt nemzetközi cégek magyarországi képviseleteinek irányításáért a nagykereskedelmi, logisztikai, illetve szolgáltató szektorokban, s az elmúlt években kiterjedt tapasztalatokat szerzett a vállalati menedzsment és a B2B értékesítés területén egyaránt.
  • Deszpot Károly kiemelten fontosnak tartja, hogy a WebEye Magyarország Kft. az ügyfelek igényeinek megfelelően kidolgozott egyéni, testre szabott megoldásaival, illetve innovatív fejlesztéseivel tovább erősítse pozícióját a telematikai szolgáltatók piacán.
  • Az Európa 14 országában jelen lévő, hazai tulajdonú Lambda-Com közlekedésinformatikai csoport tagjaként a WebEye Magyarország komplex telematikai szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára. A vállalat a cégcsoport saját fejlesztésű telematikai megoldásainak hazai értékesítéséért és az ügyféltámogatásért felel.
  • A WebEye Magyarország szolgáltatásainak használata hozzájárul a fuvarozói és szállítmányozó vállalatok hatékonyságának javításához és kiadásaik csökkentéséhez.

Eredeti sajtóközlemény

Deszpot Károly a WebEye Magyarország Kft. új ügyvezetője

Idézet

Deszpot Károly, a WebEye Magyarország ügyvezetője

„A logisztika leggyorsabban fejlődő területeként a telematika jelenleg óriási lehetőségeket rejt magában. Célom, hogy a WebEye Magyarország Kft. az eddig elért eredményekre építve ezeket a lehetőségeket a legeredményesebben ki tudja használni ügyfelei munkájának hatékony támogatása és versenyképességük javítása érdekében.”

Kép

Deszpot_Karoly

Deszpot Károly, a WebEye Magyarország ügyvezetője

Kapcsolódó tartalmak

A WebEye Magyarország honlapja

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Céginformáció

WebEye Magyarország Kft.

A WebEye Magyarország Kft. az Európa 14 országában jelen lévő 100 százalékban magyar tulajdonú Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport tagja. A Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport vezető szolgáltatása a telematikai-(Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás”, amely GPS/GPRS technológia alkalmazásával a nap 24 órájában, valós időben teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr