rss
A további nemzetközi terjeszkedés érdekében átszervezi működését a Lambda-Com Group

A további nemzetközi terjeszkedés érdekében átszervezi működését a Lambda-Com Group

Közel 80%-kal növelte exporttevékenységét a közlekedésinformatikai szolgáltatásaival Európa tizennégy országában jelenlévő Lambda-Com Group az elmúlt három évben. A cégcsoport a további növekedés megalapozása és a vállalaton belüli erőforrások, illetve szinergiák hatékonyabb kiaknázása érdekében szervezeti struktúrájának átalakításáról döntött.

Kulcsinformációk

 • A cégcsoport nyolc éve Romániában nyitotta meg első külföldi irodáját, majd a következő két évben Bulgáriában, Csehországban, Németországban, Lengyelországban, Portugáliában, Horvátországban és Szlovákiában, illetve Oroszországban és Szlovéniában hozott létre további kirendeltségeket.
 • Az elmúlt három évben a külföldi tehergépjárművekbe szerelt WebEye-egységek száma közel 80%-kal emelkedett. A legnagyobb növekedést Lengyelországban és Németországban érte el a vállalat ebben az időszakban, míg az aktív egységek számát tekintve Románia vezet a Lambda-Com szolgáltatási területén.
 • A cégcsoport külföldi leányvállalatainak munkáját koordináló WebEye International 2013 decemberében elnyerte a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) „Az év exportőre” díját Regionális Exportőr kategóriában.
 • A Lambda-Com Group mára több mint 300 munkavállalóval rendelkezik, a Magyarországon és a külföldi országokban működő WebEye-eszközök együttes száma pedig eléri a 40 ezret.
 • A cégcsoport vállalati struktúrájának átalakítása eredményeként a hazai ügyfelek kiszolgálásáért felelős WebEye Magyarország a leányvállalati struktúrába integrálva, a WebEye International részeként folytatja munkáját. A WebEye International feladatköre bizonyos területek átvételével bővül. A telematikai szolgáltatások fejlesztését és az eszközök gyártását, illetve a beszerzési és irányítási feladatokat továbbra is a Lambda-Com látja el.
 • A cégcsoport átstrukturálásának keretében a WebEye International ügyvezetői feladatainak ellátásával Bagossy Tamást és Németh Pált, az értékesítési és marketing tevékenységek irányításával pedig Nagybalyi Nándort bízták meg. A WebEye Magyarország új ügyvezetőjévé Deszpot Károlyt, kereskedelmi igazgatójává pedig osztott pozícióban Benedek Zoltánt és Menczigár Richárdot nevezték ki.

Eredeti sajtóközlemény

A további nemzetközi terjeszkedés érdekében átszervezi működését a Lambda-Com Group

Idézet

Németh Tibor, a Lambda-Com Group ügyvezetője

„Az elmúlt évek fejlesztései és elégedett ügyfeleink számának növekedése nyomán olyan eredményeket értünk el, amelyeket további fejlődésünk érdekében a szervezeti struktúránk kialakítása során is érvényesítenünk kell. A cégcsoport átalakítása hozzájárul a vállalati erőforrások hatékonyabb kihasználásához és ezzel versenyképességünk javításához, de nemzetközi terjeszkedésünk hosszú távú feltételeit is biztosítani tudjuk ezzel.”

Kapcsolódó tartalmak

A WebEye Magyarország honlapja

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Céginformáció

Lambda-Com Group

A Lambda-Com Group fő tevékenysége a közlekedésinformatikai fejlesztés. Az Európa 14 országában jelen lévő cégcsoport tagjai közé tartozik a nemzetközi, illetve a hazai értékesítésért és ügyfélkiszolgálásért felelős WebEye International Kft., valamint a közlekedési adatok elemzésével foglalkozó Best Way Traffic Kft. A Lambda-Com által kifejlesztett telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás” a GPS/GPRS technológia alkalmazásával naprakészen,valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr