rss
Globális niche piacok felkutatása Nyugat-Európában a Webeye International Kft.-nél

Globális niche piacok felkutatása Nyugat-Európában a Webeye International Kft.-nél

A WebEye International Kft. 19,69 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében, a Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása pályázat révén.  A 39,65 millió forint összköltségvetést meghaladó projekt célja a Társaság nemzetközi megjelenésének, nemzetközi versenyképesség bővítésének támogatása.

Kulcsinformációk

  • A WebEye International Kft. tulajdonosa a LAMBDA-COM Műszaki Fejlesztő Kft., mely a nemzetközi WebEye hálózat tulajdonosa, ez alapján a WebEye International Kft. már meglévő külkapcsolatokkal rendelkezik, így a vállalkozás kapcsolati hálója és referenciái mind biztos alapként szolgálnak a vállalkozás szolgáltatásainak külpiaci kiterjesztéséhez.
  • A Társaság a projekt megvalósításának eredményeként Németország, illetőleg Ausztria, Svájc, a Benelux államok és az Egyesült Királyság piacára, illetve az ezen országokban található multinacionális anyavállalatokon keresztül további piacokra (global sales) szeretné kiterjeszteni szolgáltatásait.
  • A WebEye International Kft. perspektívái és a jelenlegi piaci helyzet alapján a német piac elsőszámú, stabil felvevője lehet a cég szolgáltatásának. Emellett Svájc, Ausztria, a Benelux államok, valamint az Egyesült Királyság is potenciális, külpiaci felvevői lehetnek a vállalkozás szolgáltatásainak. További cél azon speditőr cégek meghatározása ezen országokban, amelyek nemzetközi hálózata (elsősorban EU) igényli a flottakövető rendszert (global sales).
  • Jelen projekt a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében valósult meg, mellyel a WebEye International Kft. nemzetközi megjelenése és nemzetközi versenyképessége jelentősen bővült. A projekt keretében közel 20 millió Ft európai uniós támogatás segítségével tanácsadási tevékenységek valósultak meg marketing tevékenységért felelős munkatárs alkalmazása mellett.

Eredeti sajtóközlemény

Globális niche piacok felkutatása Nyugat-Európában a Webeye International Kft.-nél

Kapcsolódó tartalmak

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Céginformáció

Lambda-Com Kft.

A Lambda-Com Kft. fő tevékenysége a közlekedésinformatikai fejlesztés. A Magyarországon piacvezető, Európa 14 országában jelen lévő cégcsoport tagja a magyarországi értékesítésért és ügyféltámogatásért felelős WebEye Magyarország Kft., a nemzetközi leányvállalatok értékesítési háttértámogatását végző WebEye International Kft. és a közlekedési informatikai profilú Best Way Traffic Kft. A Lambda-Com által kifejlesztett telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás” a GPS/GPRS technológia alkalmazásával naprakészen,valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr