rss
Portugáliában és Romániában terjeszkedik tovább a Lambda-Com

Portugáliában és Romániában terjeszkedik tovább a Lambda-Com

Tovább bővíti nemzetközi irodahálózatát az Európa 14 országában jelen lévő, magyar tulajdonú közlekedésinformatikai cégcsoport. Az áruszállítás biztonságát és költséghatékonyságát támogató, saját fejlesztésű telematikai megoldásokat kínáló Lambda-Com 2014-ben Porto városában nyitotta meg második portugáliai képviseletét, idén pedig két új iroda nyitását tervezik Romániában.

Kulcsinformációk

  • A Lambda-Com Kft. leányvállalata, a WebEye International révén 2009-ben vezette be telematikai szolgáltatásait a portugál piacra egy lisszaboni iroda megnyitásával, második helyi képviseletét  Porto-ban nyitotta meg 2014-ben.
  • Romániában 2007-ben nyitották meg első irodájukat Nagyváradon, ezt követte a WebEye temesvári és bukaresti képviseleteinek elindítása. Idén két újabb romániai iroda létrehozását tervezik Szucsávában, az ország északi és keleti régióinak elérése érdekében, illetve Nagyszeben városában, amely Bukarest és Nagyvárad között félúton újabb piaci terület fed le.
  • A Lambda-Com Portugália és Románia mellett jelenleg Bulgáriában, Csehországban, Németországban, Horvátországban, Lengyelországban, Oroszországban, Szlovéniában és Szlovákiában rendelkezik képviseleti irodákkal.
  • A Lambda-Com saját fejlesztései közül a külföldi országokban legnépszerűbbek közé tartozik az üzemanyagmérés, a digitális tachográf adatok távletöltésére és a vezetési idő nyomon követésére irányuló eTachograph és  a járművezetők vezetési stílusát elemző szolgáltatás.
  • A Lambda-Com a jövőben tovább folytatja nemzetközi terjeszkedését külföldi irodák nyitásával, szolgáltatásait új funkciókkal bővíti, illetve új területeken is meg kíván jelenni, mint a mezőgazdaság és a közúti személyszállítás.

Eredeti sajtóközlemény

Portugáliában és Romániában terjeszkedik tovább a Lambda-Com

Idézet

Németh Tibor, a Lambda-Com Kft. ügyvezetője

Telematikai szolgáltatásaink nem korlátozódnak egy-egy országra, mivel fő ügyfélkörünket, a szállítmányozási és fuvarozó vállalatokat is a határokon átívelő tevékenység jellemzi. A nemzetközi terjeszkedés ezért vállalati stratégiánk egyik fontos eleme. Külföldi irodahálózatunk folyamatos bővítésének köszönhetően már Európa 14 országában tudjuk helyi szinten is támogatni ügyfeleinket az áruszállítás hatékonyságát szolgáló megoldásainkkal.

Kapcsolódó tartalmak

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Céginformáció

Lambda-Com Kft.

A Lambda-Com Kft. fő tevékenysége a közlekedésinformatikai fejlesztés. A Magyarországon piacvezető, Európa 14 országában jelen lévő cégcsoport tagja a magyarországi értékesítésért és ügyféltámogatásért felelős WebEye Magyarország Kft., a nemzetközi leányvállalatok értékesítési háttértámogatását végző WebEye International Kft. és a közlekedési informatikai profilú Best Way Traffic Kft. A Lambda-Com által kifejlesztett telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás” a GPS/GPRS technológia alkalmazásával naprakészen,valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr