rss
Energiahatékony irodaházat ismert el különdíjjal az Inoutic

Energiahatékony irodaházat ismert el különdíjjal az Inoutic

 • 23 szept, 2014
 •  

A korszerű nyílászárók nagyban hozzájárulnak az épületek jobb hőszigetelő képességének kialakításához, és akár 40%-kal is csökkenthetik a fűtési költségeket. Egy budai lakóépület energiatakarékos irodaházzá alakítása során ezért választották az Inoutic nyílászáróit, amelyek beépítéséért a Mixen Kft. felelt. Az épületet az Inoutic „Top Project” című pályázatán, amely során az elmúlt évek legjobb Inoutic profilok felhasználásával megvalósult építészeti megoldásait díjazták a régióban, különdíjjal ismerték el.

Kulcsinformációk

 • A műanyag nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően növelik a külső falak hőtartó képességét. A kivitelező választása ezért esett az Inoutic PVC ablak- és ajtóprofilokra egy budai épület energiatakarékos irodaházzá alakítása során. A projektet az Inoutic „Top Project” címen meghirdetett építészeti pályázatán különdíjjal ismerte el.
 • A kivitelező az Inoutic kínálatából a Prestige középtömítéses profilból készült műanyag nyílászárókat választotta, amelyek profilgeometriájuknak és merevítésüknek köszönhetően rendkívül kedvező ár-érték arányt biztosítanak.
 • A középtömítéses rendszert háromrétegű üveggel szerelték fel, ezáltal is növelve az ablakok és erkélyajtók hő- és hangszigetelési képességét. A Prestige bejárati ajtó szintén ellenáll az időjárási körülményeknek, hiszen a küszöb és sarkak tájékán második kiegészítő tömítéssel rendelkezik.
 • A korszerű hatkamrás technológiának és a 76 mm-es beépítési mélységnek köszönhetően az Inoutic Prestige ablakprofilokkal a fűtési költségek akár 40%-kal is csökkenthetők. Az Inoutic Eforte ablakrendszerek megfelelnek a passzívház szabványnak, így kiegészítő hőszigetelő elemek nélkül is egyedülálló hőtartást biztosítanak. Az Arcade rendszerek szintén kiváló energiahatékony megoldást nyújtanak rendkívül kedvező áron.

Eredeti közlemény

Energiahatékony irodaházat ismert el különdíjjal az Inoutic

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Az Inoutic weboldala

Inoutic ablakok

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2014-ben immár 21 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli. Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr