rss
Elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Informatikai Nívódíját a Lambda-Com vállalatcsoport

Elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Informatikai Nívódíját a Lambda-Com vállalatcsoport

Elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Informatikai Nívódíját a száz százalékig magyar tulajdonú Lambda-Com vállalatcsoport eTACHOGRAPH megoldása. A cég telematikai szolgáltatásának részeként elérhető funkciók segítségével egyszerűbbé válik a gépjárművezetők vezetési és pihenőidejének követése, így megelőzhetőek a túlvezetés okozta balesetek. Az Európa-szerte ismert szolgáltatással a fuvarszervezés folyamata egyszerűbbé válik, és csökkenthető a járművek környezetterhelése.

Kulcsinformációk

 • Idén a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Informatikai Nívódíját a Lambda-Com Kft. által kifejlesztett, és a cégcsoporthoz tartozó WebEye Magyarország kínálatában megtalálható eTACHOGRAPH nyerte.
 • Az elismerést 2014. szeptember 3-án, az Országházban vehette át Németh Tibor, a Lambda-Com Kft., és Bagossy Tamás, a WebEye Magyarország Kft. ügyvezetője.
 • A tizenhetedik alkalommal átadott Magyar Termék Nagydíjra érkezett pályázatok megítélésekor fontos szerepet kapott az exportorientáció, a díjazott eTACHOGRAPH pedig Európában egyedülálló módon a gépjárművek típusától függetlenül működik.
 • Az eTACHOGRAPH szolgáltatás egyedülálló újításának számító eControl funkció a törvényben előírt, kötelező pihenőidőről, illetve a munkával és rendelkezésre állással töltött időről ad információkat valós időben a fuvarfeladatok ellátását koordináló szakembereknek, igény szerint pedig riasztás küldésére is képes túlvezetés vagy a megengedettnél rövidebb pihenőidő esetén.
 • Az előírások értelmében 28 naponta kell letölteni a digitális tachográf sofőrkártyájának adatait, a WebEye szolgáltatás eDownload funkciójával azonban a fuvarozók távolról is elérhetik ezeket az adatokat, függetlenül attól, hol tartózkodnak járműveik.
 • Ezeknek a megoldásoknak a használatával a vállalatok a fuvarkapacitást és a járműkihasználtságot egyaránt növelhetik, miközben a feleslegesen futott kilométerek csökkenésével a környezetterhelés mértéke is visszaszorul.

Eredeti sajtóközlemény

Elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Informatikai Nívódíját a Lambda-Com vállalatcsoport

Idézet

Németh Tibor, a Lambda-Com Kft. ügyvezetője

Rendkívüli büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2014-ben eTACHOGRAPH megoldásunk a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Informatikai Nívódíjának elismerésben részesült. Vállalatunk a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy innovatív és világszínvonalú termékekkel segítse a fuvarfeladatok hatékony teljesítését, nem csak Magyarországon, hanem Európa számos országában egyaránt. Ügyfeleink visszajelzései és nemzetközi sikereink mellett ez az elismerés is megerősít bennünket abban, hogy a fejlesztéseink tökéletesen kiszolgálják a nemzetközi piac igényeit.

Kapcsolódó tartalmak

A WebEye Magyarország honlapja

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Céginformáció

Lambda-Com Kft.

A Lambda-Com Kft. fő tevékenysége a közlekedésinformatikai fejlesztés. A Magyarországon piacvezető, Európa 14 országában jelen lévő cégcsoport tagja a magyarországi értékesítésért és ügyféltámogatásért felelős WebEye Magyarország Kft., a nemzetközi leányvállalatok értékesítési háttértámogatását végző WebEye International Kft. és a közlekedési informatikai profilú Best Way Traffic Kft. A Lambda-Com által kifejlesztett telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás” a GPS/GPRS technológia alkalmazásával naprakészen,valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését.

WebEye Magyarország Kft.

A WebEye Magyarország Kft. az Európa 14 országában jelen lévő 100 százalékban magyar tulajdonú Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport tagja A Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport vezető szolgáltatása a telematikai (Mobile Resource Management), szállítmányozási biztonságot támogató „WebEye megoldás”, amely GPS/GPRS technológia alkalmazásával a nap 24 órájában, valós időben teszi lehetővé a járművek mozgásának, útvonalának elemzését. A WebEye Magyarország a vállalatcsoport termékeinek magyarországi értékesítését és ügyféltámogatását végzi.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr