rss
Terasz trendek – tippek az Inoutic-tól

Terasz trendek – tippek az Inoutic-tól

 • 21 júl, 2014
 •  

Az erkély és a terasz burkolatának kiválasztásakor az időtálló minőség és a minimális karbantartási igény mellett fontos szempont, hogy otthonunknak ez a része is maximálisan megfeleljen igényeinknek, és kifejezze egyéniségünket. Akár modern benyomást keltő teraszról, akár a családi reggelik helyszínéül szolgáló erkélyről álmodunk, a megfelelő stílusú teraszprofil döntő a kívánt hangulat megteremtése szempontjából. Az Inoutic Twinson teraszrendszerek széles színválasztékát úgy alakították ki, hogy valamennyi stílus rajongója megtalálja a számára ideális megoldást.

Kulcsinformációk

 • A különböző stílusú és jellegű teraszok – természetközeli, kortárs, nagyvárosi, víkendház jellegű – más-más színigénnyel bírnak, amit a teraszprofilok, a kerti bútorok és a kiegészítők vásárlása során egyaránt figyelembe kell venni.
 • Az Inoutic Twinson teraszok széles színkínálatuknak köszönhetően bármilyen stílusú teraszon esztétikus megoldást nyújtanak. A barack, olíva, dió, kavics, kő, édesgyökér, mogyoró, kéreg és tőzeg színárnyalatban elérhető Twinson teraszprofilok modern, extravagáns és klasszikus bútorokkal egyaránt kombinálhatók.
 • A Twinson teraszok 50% fa és 50% PVC összetételüknek köszönhetően természetes megjelenést biztosítanak, ugyanakkor nem szálkásodnak, nem hasadnak, és igen alacsony a karbantartási igényük.
 • Ha természetes és családias környezetet szeretnénk teremteni a kertben, kiváló választást jelentenek a meleg, barna tónusú teraszok. A kívánt hatás elérése érdekében válasszunk édesgyökér, mogyoró, kéreg vagy tőzeg árnyalatú Twinson profilokat.
 • Amennyiben otthonunknak modern külsőt szeretnénk kölcsönözni, a „kevesebb több” kortárs dizájnelv ugyanúgy követendő a terasz kialakításakor, mint a belső terek tervezésénél. A letisztult formák és egyenes vonalak remekül érvényesülnek a halvány tónusú teraszokon, különösön a kicsit hidegebb tónusú – mint például a kavics vagy a világos dió árnyalatú – Twinson léceken.
 • Kisebb méretű városi teraszok esetén ajánlott világosabb színű Twinson teraszléceket választani, amelyek optikailag tágítják a teret. Ilyenek például a dió, a barack, a kő és az olíva színárnyalatú profilok.
 • Akár a városban, akár nyaralódban szeretnél családias hangulatot teremteni a balkonon, a meleg tónusú – mint például a mogyoró vagy kéreg színárnyalatú – teraszprofilok kiváló alapot nyújtanak.

Eredeti közlemény

Terasz trendek – tippek az Inoutic-tól

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Az Inoutic weboldala

Inoutic teraszok

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2014-ben immár 21 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli. Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr