rss
Új Inoutic teraszburkolat és teraszvilágítás kedvező áron

Új Inoutic teraszburkolat és teraszvilágítás kedvező áron

Az Inoutic új termékcsaládja, a Twinson Basic a kompozit anyagok prémium minőségét kínálja kisebb teraszok és erkélyek burkolásához kedvező áron. A valamennyi Twinson kompozitanyagból készült terasszal kompatibilis LED világítás pedig még kellemesebbé teszi a teraszon töltött nyári esték hangulatát.

Kulcsinformációk

  • Az új Twinson Basic kitűnő alternatíva kisebb teraszok, erkélyek, kerti utak és a medencék körüli terek burkolására.
  • A Twinson Basic teraszburkoló elemek három alapszínben – édesgyökér, mogyoró és kavics – érhetők el, továbbá azonos színű záróprofillal, illetve alumínium szegélyprofillal is választhatók.
  • A rendszer tartósságát a teraszburkoló hőtágulását engedő rozsdamentes kapocsrendszer biztosítják. Emellett a Twinson anyagnak köszönhetően a terasz karbantartási igénye minimális.
  • A Twinson Basic rendszer mellett az Inoutic új kiegészítővel is bővítette kínálatát. A LED teraszvilágítás valamennyi Twinson kompozitanyagból készült terasszal kompatibilis, áramfogyasztása alacsony és bármely időjárási körülmények között tartós, környezetbarát megoldást jelent.

Eredeti közlemény

Új Inoutic teraszburkolat és teraszvilágítás kedvező áron

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Az Inoutic Vállalat magyar nyelvű honlapja

Twinson Basic teraszrendszer

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2013-ban immár 20 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli. Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr