rss
Disney & VELUX Álomkollekció nem csak álmodozóknak

Disney & VELUX Álomkollekció nem csak álmodozóknak

A VELUX Cégcsoport és a Disney közösen alkotta meg a Disney & VELUX Álomkollekciót™ – egy, a VELUX tetőtéri ablakokra tervezett fényzáró roló termékcsaládot. A kicsiket a legnépszerűbb Disney figurák ringatják álomba, nappal pedig dekoratív kiegészítőként jelennek meg játék, rajzolás vagy tanulás közben.

Kulcsinformációk

  • A vadonatúj Disney & VELUX Álomkollekció 12 egyedi tervezésű mintával nemcsak teljes fényzárást, hanem izgalmas dekorációt is kínál a tetőtéri ablakokra. A család legkisebb tagjai mostantól Micimackó, Bambi, Mickey egér, Minnie, a Disney hercegnők vagy a Repcsik figuráit köszönthetik a szobájukban.
  • A VELUX Cégcsoport és a Disney tervezői a mesefigurák kiválasztása során ügyeltek arra, hogy olyan karaktereket válasszanak, melyeket több korosztály egyaránt szeret, valamint a barátság, a felfedezővágy és az együtt töltött idő örömét testesítik meg.
  • Mind a hat Disney mesefigura két különböző mintában elevenedik meg: az egyik minta élénk és vidám, míg a másik szolidabb és nyugalmat árasztó.
  • A Disney & VELUX Álomkollekció funkciójában teljes fényzárást biztosít az éjjeli vagy nappali alváshoz a legkisebbek számára is, megteremtve a tökéletes pihenés lehetőségét.
  • A Disney és a VELUX Cégcsoport együttműködésének alapja a kiemelkedő minőség megalkotása volt. A kollekció árnyékolói megfelelnek a legmagasabb szintű iparági előírásoknak, nem csak a minőség, de a biztonság és a fogyasztói egészség terén is. A termékek OEKO-TEX® minősítése igazolja, hogy az árnyékolók egészségre ártalmas anyagoktól mentesek.

Eredeti közlemény

Disney és VELUX Álomkollekció nem csak álmodozóknak

Idézet

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője

„A VELUX Cégcsoport és a Disney számára is fontos, hogy gyermekeink lakókörnyezete ösztönző, ugyanakkor barátságos hangulatú legyen. A két márka szakértelmének legjavát kombinálva a családok számára vonzó dekorációs megoldást alkottunk, amely a VELUX árnyékolók kiváló minőségét a gyerekek által olyannyira kedvelt Disney mesevilággal ötvözi.”

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Disney & VELUX Álomkollekció

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformációk

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint moduláris felülvilágítókat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van.

További részletek: www.velux.com


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr