rss
A kisvállalkozók körében is egyre népszerűbb a flottakártyás vásárlás

A kisvállalkozók körében is egyre népszerűbb a flottakártyás vásárlás

Nőtt a flottakártyát használó kisvállalkozások száma az utóbbi években a LUKOIL Magyarország tapasztalatai szerint. A kis és közepes járműflottát fenntartó cégek körében a szolgáltatás a feltöltő kártyás megoldásnak köszönhetően terjedt el, melynek segítségével a vállalkozók előre feltölthetik számlájukra a tankolásra szánt összeget, így a lehető legteljesebb mértékben kontrollálhatják az üzemanyagköltéseket, s ezzel csökkenteni tudják kiadásaikat.

Kulcsinformációk

  • Ügyvédi irodák, pékségek is megtalálhatóak már az olyan kisvállalkozások körében, akik flottakártya használatával kontrollálják az üzemanyag-vásárlásra szánt kiadásaikat.
  • A LUKOIL Magyarország információi szerint a kisvállalkozók körében a feltöltő kártyás megoldás fokozta a szolgáltatás népszerűségét az utóbbi években.
  • 2014 első negyedévében jelentősen nőtt a kártyás eladások száma a kkv-k és a nagyvállalati ügyfelek körében egyaránt a LUKOIL Magyarország adatai szerint.
  • A vállalkozások a flottakártyát akár havi 300 literes fogyasztástól igénybe vehetik, és már ennél a mennyiségnél is literenként bruttó 5 forintot takaríthatnak meg.
  • Ha például egy kisebb vállalkozás 3 olyan személygépkocsival rendelkezik, amelyek átlagfogyasztása 7 liter, ezzel pedig évente körülbelül 30.000 km-t tesznek meg, akkor egy év alatt 6300 liter üzemanyagot fogyasztanak, s így a LUKOIL flottakártya használatával elérhető megtakarítás éves szinten legalább 30.000 forint lesz.

Eredeti közlemény

A kisvállalkozók körében is egyre népszerűbb a flottakártyás üzemanyagvásárlás

Kapcsolódó tartalmak

A LUKOIL honlapja

A LUKOIL Facebook oldala

Céginformáció

A LUKOIL a világ egyik legnagyobb, vertikálisan integrált kőolaj- és földgáztermelő és -feldolgozó vállalata. A céget 1991-ben alapították, és a feltárt szénhidrogén tartalékok alapján a második legnagyobb kőolaj kitermelő és feldolgozó társaság. A cég fő tevékenysége a kőolaj- és földgázlelőhelyek feltárása és kitermelése, petrolkémiai termékek gyártása és értékesítése, valamint marketingje. A kőolajtermelő és kutatási területeinek nagy része Oroszországban, Nyugat-Szibériában található. A LUKOIL nem csak Oroszországban, hanem más országokban is rendelkezik saját tulajdonú, modern kőolaj-feldolgozó üzemekkel.

A cég a termékei nagy részét a nemzetközi piacokon értékesíti. A petrolkémiai termékeit Oroszországban, Kelet- és Nyugat-Európában, valamint az USA-ban forgalmazza. A cég kereskedelmi hálózatához napjainkban 200 kőolaj és kőolajtermék tároló, valamint megközelítőleg 6200 benzinkút tartozik. A cég részvényei nyilvánosan forgalmazott értékpapírok, amelyekkel a Londoni Tőzsde mellet sok más egyéb nemzetközi tőzsdén is kereskednek.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr