rss
VELUX tetőtéri ablakok Új Generációja – 130 millió eurós beruházással

VELUX tetőtéri ablakok Új Generációja – 130 millió eurós beruházással

A VELUX Cégcsoport idén tavasszal megújította tetőtéri ablak kínálatát, amelyet a nagyközönség a Construma kiállításon láthat először Magyarországon. A fejlesztés és az új termékvonal gyártásának előkészítése 130 millió euróba került, amely a cégcsoport több mint 70 éves történetének legnagyobb összegű beruházása. Az építőipar jelenlegi helyzetére invesztícióval reagáló vállalat a beruházástól és az Új Generációs termékvonaltól hosszú távon az eddig is fennálló világpiaci vezető pozíciójának megerősítését és további stabilitását várja. A VELUX Új Generáció Standard és fa Standard Plus típusainak gyártását kizárólag a magyarországi fertődi és fertőszentmiklósi gyáregységek végzik.

Kulcsinformációk

  • Az Új Generációs ablaktípusok közös jellemzője, hogy a 10%-kal megnövelt üvegfelület több napfényt enged a tetőterekbe, mint korábban. A modern anyaghasználatnak köszönhetően csökken a fűtéshez szükséges energia felhasználása.
  • Az Új Generáció Standard kínálatát képviselő tetőtéri ablaknál is elérhetők azok a funkciók, melyek korábban csak a magasabb kategóriájú ablakoknál álltak rendelkezésre. A termékek rendelkeznek zárt állapotú szellőztetést nyújtó kilinccsel, valamint a nyitószerkezet alatt kivehető és tisztítható por- és rovarszűrő betét biztosítja a tetőtér friss, tiszta levegőjét.
  • A Standard Plus kategóriájú ablakok még fejlettebb hőszigetelési rendszerrel és biztonságosabb belső üveggel rendelkeznek. Továbbá jobb légzárást és hangszigetelést biztosítanak, valamint hatékonyabban szűrik az UV-sugárzást.
  • A VELUX Új Generáció Standard és fa Standard Plus típusainak gyártását kizárólag a magyarországi fertődi és fertőszentmiklósi gyáregységek végzik, amelyek a világon működő tizenegy VELUX gyártóegység egyik legnagyobb VELUX gyártóbázisát jelentik.

Eredeti közlemény

VELUX tetőtéri ablakok Új Generációja – 130 millió eurós beruházással

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A VELUX Magyarország oldala

A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformáció

A VELUX Magyarország Kft-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon – a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr