rss
Mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki új tetőfelújítási termékcsaládját a Lindab

Mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki új tetőfelújítási termékcsaládját a Lindab

Az új, svédacél tető és ereszcsatorna-rendszer a piaci átlagnál 30%-kal kedvezőbb áron teszik elérhetővé a lakossági szegmensben a kiváló Lindab minőséget.

A Lindab bemutatta az új Rainline Classic ereszcsatorna-rendszert, amellyel immár teljes tetőfelújítási termékcsaládot kínál a gazdaságos árszegmensben is. A lakossági felújításokra kifejlesztett új termékek – tetőfedés, ereszcsatorna és kiegészítők – összesen közel 250 millió forintos beruházás keretében valósultak meg, amely a vállalat korábbi katasztrófakezelési programjának (KKP) tapasztalatain alapult. A Lindab Magyarország ügyvezető igazgatója, Alyyan Nabeel szerint a komplett rendszer nem csak a legmagasabb minőséget garantálja pénztárcabarát áron, de fejleszti a vállalat magyarországi partnerhálózatát is. A Lindab első embere úgy véli, hogy a piaci stabilitás közeledése már érezhető, a lakosságot viszont széles körű informálódásra ösztönzi.

Kulcsinformációk

 • A Lindab 2013-ban bevezetett LPA-L cserepeslemez termékének óriási sikere arra ösztönözte a vállalat, hogy a termékskála szélesítésével komplett tetőfelújítási megoldással szolgáljon a pénztárcabarát lakossági szegmensben.
 • A felújítási termékcsalád a most tavasszal piacra kerülő kétoldali színbevonatos, tűzihorganyzott acélból készült Rainline Classic ereszcsatorna-rendszerrel és a szakértő felmérési szolgáltatással vált teljessé.
 • A Rainline Classic ereszcsatorna rendszerrel kiegészült tetőfelújítási termékcsalád fejlesztése a Lindab néhány évvel ezelőtt elindított katasztrófakezelési kezdeményezésének tapasztalatain alapul.
 • A Lindab összesen mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki az új tetőfelújítási termékcsaládot.
 • A mérnökök újragondolták a gyártástechnológiát, a termékek profilkialakításait és a kiegészítő elemeit is. Mindezek eredményeként a Lindab a piaci átlagnál 30 százalékkal kedvezőbb áron, komplett tetőrendszert kínálhat kiváló minőségben.
 • A most bemutatott Lindab Rainline Classic kétoldali színbevonatos, tűzihorganyzott acélból készül, magas minőségű, komplett ereszcsatorna-rendszer (eresz, lefolyó és tartozékelemek). Új építések és felújítások esetében is költséghatékony alternatívát kínál családi házak, társasházak és egyéb épületek esetében is.

Eredeti sajtóközlemény

Mintegy 250 millió forintos beruházás keretében fejlesztette ki új tetőfelújítási termékcsaládját a Lindab

Fényképek

Idézetek

Alyyan Nabeel, a Lindab Magyarország ügyvezető igazgatója

„Fontos előnyünk, hogy a Lindab Centerekkel és a szerelő-kivitelező partnereinkkel együtt teljes piaci infrastruktúrát működtetünk, gyors és igen precíz gyártási folyamattal a háttérben. A lakossági szegmensben most újabb, kedvező árú és a legmagasabb minőséget képviselő alternatívát kínálunk, amely tovább erősítheti országos hálózatunkat. Immár teljes tetőfelújítási termékcsaládunk jelentősen egyszerűsíti a szakemberek munkáját, hiszen egymással teljesen kompatibilis, esztétikai szempontból is koherens egészet alkotó elemekből válogathatnak, ami így jelentősen gyorsítja a tervezést és a kiszolgálást. A gyorsaságnak, a precizitásnak és a költséghatékony megvalósításnak pedig végső soron a megrendelők a nyertesei, akik kisebb befektetéssel, időtálló megoldással tehetik szebbé és biztonságosabbá az otthonaikat.”

„Még hosszú út vezet az építőipari piac ideális állapotáig, de úgy látjuk, hogy a stabilitás közeledése már érezhető. Elsősorban a felújítások terén látunk előrelépést. Ezt igazolja tavalyi kutatásunk is, amelyből kiderült, hogy a hazai lakosság mintegy harmada szívesen hozzáfogna otthona rendbetételéhez.”

„A beépíthető anyagokra vonatkozó előírások hiányosságai, továbbá a piac erősen heterogén összetétele nehezítik a termékek és a kapcsolódó szolgáltatások közti tájékozódást. Egy tetőfelújítás a jelentős összegű, hosszútávra szóló befektetések közé tartozik, éppen ezért lényeges, hogy pontosan ismerjük a kiválasztott termékek paramétereit. Szenteljünk kellő figyelmet a garanciális lehetőségek áttanulmányozásának, és csak ismert, megbízható, több év után is számonkérhető gyártótól vásároljunk. A felújítást csak hozzáértő kivitelezővel valósítsuk meg.”

Kapcsolódó tartalmak

A Lindab honlapja
Lindab Rainline Classic ereszcsatorna rendszer

Háttérinformációk

A Lindabról

A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett. www.lindab.hu


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr