rss
Egyre több cég készít fenntarthatósági jelentést – A MOL Nyrt. nyerte a Deloitte Zöld Béka Díját

Egyre több cég készít fenntarthatósági jelentést – A MOL Nyrt. nyerte a Deloitte Zöld Béka Díját

A Deloitte Zrt. újra kiosztotta a legjobb fenntarthatósági jelentésért járó Zöld Béka Díjat, amelyért idén a régió hat országából összesen harminchárom közép- és nagyvállalat versenyzett. A független szakmai zsűri értékelése szerint a legszínvonalasabb jelentést a MOL Nyrt. készítette 2013-ban. A díj meghirdetésével ahhoz szeretett volna hozzájárulni a Deloitte Zrt., hogy a régió vállalatainak éves jelentéstételi gyakorlata ne korlátozódjon a társaság üzletmenetének pénzügyi vonatkozásainak ismertetésére.

Kulcsinformációk

  • A független szakmai zsűri értékelése szerint a legszínvonalasabb jelentést a MOL Nyrt. készítette 2013-ban.
  • A vállalatok egyre inkább odafigyelnek rá, hogy átlátható módon tegyék közzé fenntarthatósági adataikat.
  • A Zöld Béka idei nyertese – megelőzve sok versenytársát – már évekkel ezelőtt elkötelezte magát az integrált jelentéstétel mellett, azaz egyszerre teszi közzé pénzügyi és nem-pénzügyi mutatóit.
  • Magyarországon és a regió többi országában is folyamatos minőségi javulás jellemzi a jelentéstételi gyakorlatot, bizonyos területeken ugyanakkor szükség lehet további fejlődésre.

Eredeti sajtóközlemény

Egyre több cég készít fenntarthatósági jelentést – A MOL Nyrt. nyerte a Deloitte Zöld Béka Díját

Idézet

Molnár József, a MOL Nyrt. vezérigazgatója:

“A vállalati fenntarthatóság elveinek való megfelelés hosszú távon a társaság sikerének egyik elengedhetetlen feltétele. Ezt a szemléletet tükrözi az éves jelentésünk, amelyben egyszerre mutatjuk be ezt a pénzügyi és a fenntarthatósági folyamatot. Nagy öröm számunkra, hogy erőfeszítésünket egy újabb díj ismeri el.”

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, a Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemével és minőségi szolgáltatásaival segíti ügyfeleit abban, hogy megfeleljenek az előttük álló üzleti kihívásoknak. A Deloitte mintegy 200 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.

További hírek, érdekességek a Deloitte Magyarország LinkedIn oldalán: www.linkedin.com/company/deloitte-hungary.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr