rss
Szebb és jobb hőszigetelésű épületek PVC burkolatokkal

Szebb és jobb hőszigetelésű épületek PVC burkolatokkal

A PVC-ből készült könnyű homlokzati rendszerek a hagyományos vakolatokhoz képest számos funkcionális és esztétikai előnnyel rendelkeznek. A műanyagok könnyűek és szilárdak, nem igényelnek karbantartást, és hosszú távon biztosítják az épület védelmét. Az Inoutic új, Standard PVC profiljai mindezeket az előnyöket ötvözik, ráadásul most nyolc új szín¬változatban, kedvező áron szerezhetők be.

Klulcsinformációk

  • Az Inoutic PVC-ből készült Standard habosított burkolatai tartós védelmet biztosítanak az új építésű és felújított házaknak. Ideális megoldást jelentenek a homlokzat befejezésére, hiszen ellenállnak az UV-sugárzásnak, és ventillációs rendszerüknek köszönhetően elvezetik a felgyülemlett nedvességet.
  • Megfelelő hőszigeteléssel kiváló védelmet nyújtanak minden időjárási körülmény között, nedves és nagyon nagy forgalomnak kitett környezetben is.
  • A burkolat attraktív megjelenést kölcsönöz az épületnek, amely minimális költségráfordítás mellett hosszú évekig fenntartható.
  • A lemezek nyolc, matt kivitelű színárnyalatban érhetők el, így kielégítik a legszélesebb körű építészeti igényeket.
  • A burkolatok további előnye a könnyű és gyors szerelést biztosító csaphornyos rendszer, valamint az idő- és pénztárcakímélő alacsony karbantartási igény.

Eredeti sajtóközlemény

Szebb és jobb hőszigetelésű épületek PVC burkolatokkal

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Az Inoutic Vállalat magyar nyelvű honlapja

Inoutic burkolatok

Standard kültéri PVC burkolatok

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2013-ban immár 20 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli. Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr