rss
Akár 4000 eurót is nyerhet az MKB-MVM Veszprém rajongói klubja

Akár 4000 eurót is nyerhet az MKB-MVM Veszprém rajongói klubja

Az arénán kívül is folytatódik a küzdelem az idei VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Az MKB-MVM Veszprém drukkerek nem csak a parázs csaták közben, de a VELUX Cégcsoport Kézilabda Menedzser Játékában is bizonyíthatják a kedvencük iránti elkötelezettségüket a handballenergy.com oldalon. A rajongók most akár 4000 euró támogatáshoz is hozzásegíthetik a csapat hivatalos szurkolói klubját.

Kulcsinformációk

  • Az MKB-MVM Veszprém rajongók idén a szokásosnál is több támogatást nyújthatnak kedvenc együttesüknek. A handballenergy.com oldalon, a VELUX EHF Bajnokok Ligája csapatára leadott szavazataikkal az MKB-MVM Veszprém hivatalos szurkolói klubját támogathatják abban, hogy jelentős összeget nyerjen, amelyből a továbbiakban számos szurkolói program megrendezésére kerülhet sor.
  • A szavazást a bajnokság névadó szponzora, a VELUX Cégcsoport indította el. A vállalat idén 2000 euróval díjazza a legtöbb tagot számláló, s további szintén 2000 euróval a legtöbb pontot gyűjtő csapat rajongói klubját.
  • A rajongóknak a részvételhez regisztrálniuk kell az ingyenes VELUX Kézilabda Menedzser Játékra a handballenergy.com oldalon. A virtuális játéktérben menedzserként irányíthatják saját VELUX EHF Bajnokok Ligája csapatukat, és megmérkőzhetnek a több mint 5000 regisztrált szurkolóval.
  • A résztvevők exkluzív egyéni nyereményekkel lehetnek gazdagabbak, így például 2 db VIP jeggyel a Liga 2014/2015-ös FINAL4 találkozójára.
  • A szurkolói verseny 2014. február 5-én kezdődik és 2014. március 5-én ér véget. A regisztráció és a szavazás ingyenes a handballenergy.com oldalon.

Eredeti közlemény

Akár 4000 eurót is nyerhet az MKB-MVM Veszprém rajongói klubja

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A VELUX Cégcsoport Kézilabda Menedzser Játéka

Handballenergy.com

A VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának hivatalos weboldala

A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformációk

A VELUX EHF Bajnokok Ligájáról

A VELUX EHF Bajnokok Ligája az élvonalbeli férfi kézilabda klubok európai versenye. A kontinens 24 legjobb csapata szeptember és május között méri össze erejét annak érdekében, hogy kvalifikálják magukat a bajnokság utolsó rangadóira, a VELUX EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ba. A VELUX Cégcsoport 2010 óta a VELUX EHF Bajnokok Ligája névadó szponzora.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr