rss
A Játéknet.hu a leggyorsabban növekvő magyar technológiai vállalat a Deloitte idei Fast 50 listáján

A Játéknet.hu a leggyorsabban növekvő magyar technológiai vállalat a Deloitte idei Fast 50 listáján

A Deloitte idén 14. alkalommal hirdette meg Fast 50 versenyét, amely évente rangsorolja Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát. A listán idén a régió nyolc országa szerepel, Magyarországot a tavalyi évhez hasonlóan nyolc cég képviseli a rangsorban. A top 10-be egyetlen magyar vállalkozás, az e-kereskedelemmel foglalkozó Játéknet.hu Kft. tudott bekerülni, a Rising Stars kategóriában pedig a szoftverfejlesztő prezi.com Kft. szerepel.

Kulcsinformációk

  • Az elmúlt öt év alatt elért 5729%-os árbevétel-növekedéssel egy román internetes repülőjegy-értékesítő cég, a Vola.ro került a 2013-as Közép-európai Deloitte Technology Fast 50 ranglista élére.
  • A lista leggyorsabban növekvő 10 vállalata közé egyetlen magyar vállalkozás, az e-kereskedelemmel foglalkozó Játéknet.hu Kft. tudott bekerülni, de az ötvenes listán további hét cég képviseli Magyarországot.
  • Az idei Rising Stars kategória élére a három év alatt elért 2884%-os növekedéssel a román szoftverfejlesztő cég, az INSOFT Development & Consulting SRL került.  Ebben a kategóriában az internetes prezentációkészítő szoftvert kifejlesztő prezi.com Kft. szerepel egyedüli magyarként.
  • A ranglistán Lengyelország szerepel a legtöbb (22) céggel, ezt követi Magyarország (8 cég), majd Románia (6 cég) és Csehország (5 cég).
  • Iparágak tekintetében a Szoftver (29 cég) és Internetes (13 cég) vállalkozások kerültek az élre. Őket követték a Telekommunikációs/Hálózatépítési cégek (5 cég).

Eredeti sajtóközlemény

A Játéknet.hu a leggyorsabban növekvő magyar technológiai vállalat a Deloitte idei Fast 50 listáján

Fotó

Verbó Zoltán

Idézet

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője
“Az idei ranglista vállalatainak tevékenysége a régió üzleti közösségének rugalmasságáról, kreativitásáról és találékonyságáról tanúskodik. Ez nagyon fontos tényező, hiszen Közép-Európa országai még a folyamatos felépülés szakaszában vannak az elmúlt öt évben a világgazdaságra jellemző széleskörű visszaesést követően. Magyarország számára különösen jó hír, hogy a hazai tulajdonú technológiai vállalkozások továbbra is jól szerepelnek a régiós versenyben, köszönhetően a magyar szakértelemnek és a kiváló ötleteknek.”

Bognár Ákos, a Játéknet.hu Kft. ügyvezető igazgatója
„Az e-kereskedelemmel foglalkozók számára kiemelkedően fontos a visszajelzés, hiszen rendszerint kevés fizikai kapcsolatunk van a vásárlóval, az “igazi világgal”. Egy szakmai versenyen elért eredmény pedig a vállalkozás vezetőinek és tulajdonosainak mutatja meg, hogy valóban jó irányba halad a szekér. Közép-Európa 50 legjobban fejlődő technológiai vállalkozása közé kerülni nemcsak megtiszteltetés, hanem olyan szakmai elismerés is, amely újabb évekre ad motivációt cégünk minden munkatársának.”

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok

Deloitte Fast 50-az indulás feltételeiről

Céginformációk

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, a Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemével és minőségi szolgáltatásaival segíti ügyfeleit abban, hogy megfeleljenek az előttük álló üzleti kihívásoknak. A Deloitte mintegy 200 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr