rss
Lesz-e magyar zászló a legjobb négy között a VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájában?

Lesz-e magyar zászló a legjobb négy között a VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájában?

A 2013/2014-es szezonban a szurkolók számára is nyitott a lehetőség arra, hogy VIP jegyekért próbálják ki csapatmenedzseri képességeiket.

Megkezdődött a VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának 2013/2014-es szezonja. Parázs mérkőzésekre, komoly taktikai csatára és kiélezett küzdelemre lehet számítani, hiszen már a kvalifikációs meccsek is kemény összecsapásokat hoztak. Az MKB-MVM Veszprém csapata zsinórban tizenharmadik alkalommal vesz részt a csoportküzdelmekben, és Nagy Lászlóék legjobb négy közé jutásról szőtt álmai idén jó eséllyel valóra is válhatnak. A bajnokság izgalmait idén tovább fokozza a VELUX Cégcsoport Kézilabda Menedzser Játéka, amely minden szurkoló számára lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa csapatvezetői képességeit. A legtöbb pontot gyűjtő szurkoló két FINAL4 találkozó VIP jegyével gazdagodik.

Kulcsinformációk

  • A VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája 2013/2014-es szezonjában a főtáblán, azaz a csoportkörben, 24 csapat mérkőzik egymással, négy hatfős csoportban, összesen 120 meccsen, oda-vissza találkozókon. A legjobb 16 együttes, már a kieséses szakaszban küzd a FINAL4-ba, vagyis a legjobb négy közé jutásért, amelyet 2014. május 31-én és június 1-én rendeznek Kölnben.
  • A mezőny jelentősen átalakult: a 24 klub 99 távozó, 115 újonnan érkező játékossal és 7 új edzővel vágott neki a 2013/2014-es szezonnak.
  • Magyarországról, az előző évekkel ellentétben, idén egyetlen magyar klub, az MKB-MVM Veszprém léphet pályára a legjobb 24 között. A legjobb négybe vágyó MKB-MVM Veszprém, amely zsinórban tizenharmadik alkalommal vesz részt a csoportküzdelmekben, idén tovább erősödött, hiszen a világbajnok spanyol irányító-átlövő Carlos Ruesga és Bajnokok Ligája-győztes szerb balátlövő Momir Ilic is a magyar bajnokhoz igazolt.
  • A bajnokság izgalmait tovább fokozza a versenysorozat névadó szponzora, a VELUX Cégcsoport Kézilabda Menedzser Játéka, ugyanis a www.Handballenergy.com oldalon elérhető szimulátorban a világ összes EHF Férfi Kézilabda Liga szurkolója ingyenesen kipróbálhatja csapatmenedzseri képességeit. A legtöbb pontot gyűjtő szurkoló két VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Liga FINAL4 találkozó VIP jegyében részesül. A Kézilabda Menedzser Játék hivatalosan október 9-én indul, de az érdeklődők már elkezdhetik a bemelegítést a weboldalon.
  • A VELUX Cégcsoport továbbá arra ösztönzi a rajongókat, hogy osszák meg kedvenc bajnoksági pillanataikat Twitteren, Instagramon vagy Youtube-on keresztül a #VELUXEHFCL hashtag segítségével. Ezzel automatikus regisztrálhatják magukat egy nyereménysorsolásra, így a szezon végén két VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Liga VIP belépővel lehetnek gazdagabbak.

Eredeti közlemény

Lesz-e magyar zászló a legjobb négy között a VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájában?

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A VELUX Cégcsoport Kézilabda Menedzser Játéka
Handballenergy.com
A VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának hivatalos weboldala
A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformációk

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr