rss
Küllem és funkcionalitás kéz a kézben – A fa melegségét és a PVC tartósságát ötvöző kompozit burkolórendszer a hőszigetelt homlokzatok befejezésének kiváló alternatívája

Küllem és funkcionalitás kéz a kézben – A fa melegségét és a PVC tartósságát ötvöző kompozit burkolórendszer a hőszigetelt homlokzatok befejezésének kiváló alternatívája

Az organikus építészeti stílus előretörésével egyre növekszik a természetes formák, színek és anyagok iránti igény, ugyanakkor a variálhatóság és a minimális karbantartási igény valamennyi építészeti elem esetében lényeges kérdések. A kompozit burkolórendszerek e tulajdonságok ötvözésével a modern építészeti fejlesztések legjelentősebb vívmányai közé tartoznak.

Kulcsinformációk

 • Az Inoutic Twinson O-Wall kültéri burkolat rendszerének alapja a Twinson kompozit anyag, amely 50% fa és 50% PVC összetételének köszönhetően a fa melegségét, érzését a PVC alacsony karbantartási igényével, tartósságával kombinálja. A vízálló, tartós, szálkamentes és 100%-ban újrahasznosítható Twinson egy trópusi keményfát helyettesítő környezetbarát alternatíva.
 • A rendszer bármely hőszigetelő anyaggal, komplett hőszigetelési koncepciók elemeként, dekoratív falburkolatként, de a befejező profilok széles választékának köszönhetően akár zárt erkélyek ablakainak, tetőablakok, illetve ereszek befedésére is alkalmazható.
 • A három természet ihlette színben – édesgyökér, kéreg és tőzeg – elérhető rendszer farostokat tartalmaz, és a fa természetes érési folyamatát követve már néhány hónappal a telepítése után elnyeri végleges patináját.
 • A burkolólapok kamrás szerkezete nagy szilárdságot, robosztus felépítést biztosít, és a lapok 3 vagy akár 6 méter hosszúságban is elérhetőek.
 • Az alátétrácsok 50 centiméteres fesztávolsággal szerelhetőek, és vállalat által szabadalmaztatott diszkrét befejező profilokkal felszerelésük egyszerűen végrehajtható.
 • A burkolólemezek nagyon könnyűek, minimális nyomást fejtenek ki a külső falakra és a vázszerkezetre, így az alap megerősítése nélkül is telepíthetőek.
 • A burkolat mögött felgyülemlő nedves levegő, valamint a hő elvezetéséért beépített szellőzőrendszer felel, amely így jelentős mértékben hozzájárul a belső terek egészséges klímájához.

Eredeti közlemény

Küllem és funkcionalitás kéz a kézben – A fa melegségét és a PVC tartósságát ötvöző kompozit burkolórendszer a hőszigetelt homlokzatok befejezésének kiváló alternatívája

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Az Inoutic Vállalat magyar nyelvű honlapja

Inoutic burkolatok

Twinson O-Wall kültéri burkolati rendszerek

Twinson O-Wall brosúra

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2013-ban immár 20 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli. Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr