rss
Ilyen párra vágynak a magyarok – A legtöbb férfi nem randizna Palvin Barbarával

Ilyen párra vágynak a magyarok – A legtöbb férfi nem randizna Palvin Barbarával

 • 9 szept, 2013
 •  

Szupermodell alak helyett átlagos testfelépítés, barna haj és semmi piercing, tetoválás vagy szemüveg – ilyen nőről álmodnak a férfiak Magyarországon. És mi a helyzet a tipikus magyar szívtipró férfiakkal? Inkább erőteljesebb testalkat mint modell alak, George Clooney-hoz hasonló őszülő halánték és csakis tetoválás nélkül. A Twoo, Magyarország legnépszerűbb közösségi felfedező oldala, amelynek már 800 ezer regisztrált felhasználója van az országban, utánajárt, hogy milyen az álom partner a magyarok számára. Az előnyben részesített külső adottságok megismerésén túl például megtudhatjuk az adatokból, hogy a magyarok jobban kedvelik a nem dohányzókat, és nem gondolnak házasságra, amikor új kapcsolatot keresnek.


Kulcsinformációk

 • A magyar férfiak nem kedvelik a modell alkatú nőket. Közel negyedüknek jobban tetszenek a sportos nők, mint a sztereotípiák szerinti vonzó nők – csak 12%-uk részesíti előnyben a vékony nőket, és mindössze 0,5%-uk menne el randizni egy szupermodellel. A nők körében is a sportos fizikum a legnépszerűbb: a hölgyek egyharmada keres kidolgozott testű társat.
 • A nők és a férfiak körében is a barna haj a legnépszerűbbek. Úgy tűnik, hogy a magyar hölgyek nagyon szeretik a George Clooney-féle deres halántékot, hiszen a férfiak esetében a dobogó második helyét nem a szőke vagy fekete, hanem az ősz hajú úriemberek foglalják el.
 • A férfiak körében a tetoválás markánsan a kevésbé népszerűeknél figyelhető meg – közülük 53%-nak van ilyen dísze. A tetoválás a nőkön sem népszerű: a kevésbé népszerű nők 41%-a visel valamilyen ábrát a bőrén.
 • A magyarok egyértelműen nem dohányzó társra vágynak. 50%-uk keres olyan partnert, aki nem dohányzik, és csak 25% töltené szívesen az idejét egy dohányos partner mellett.
 • A népszerű férfiak 46%-a vélekedik úgy, hogy a házasság többé nem releváns – valamivel kevesebben, mint a népszerű nők, akik közül 49% tartja a házasságot irreleváns intézménynek.
 • A Twoo felmérése szerint vannak városok, ahol többen keresnek párt maguknak, mint más helyeken. Debrecenben a legmagasabb azok száma, akik az elmúlt 30 napban bejelentkeztek az oldalra, ugyanakkor a budapestiek kommunikatívabbak, több üzenetet küldenek.

Eredeti közlemény

Ilyen párra vágynak a magyarok - A legtöbb férfi nem randizna Palvin Barbarával

Infografikák

Közvetlen link

Fotószett:

Kapcsolódó tartalmak

www.twoo.com

www.youtube.com/user/ilikeTwoo

www.facebook.com/ilikeTwoo

Háttérinformációk

A Twoo.com-ról

A társkereső oldalak között egyedülálló, díjmentesen használható szolgáltatás innovatív algoritmusok segítségével hozza közelebb egymáshoz felhasználóit. Az oldalt naponta 3 millió aktív látogató keresi fel. A Twoo online jelenlétét Android, iOS és Windows Phone platformokra fejlesztett applikációk is erősítik, amelyek segítségével a felhasználók már útközben is ismerkedhetnek. A 38 nyelven elérhető szolgáltatásnak több mint 11 millió egyedi látogatója van havonta.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr