rss
2013-ban is folytatódik a vándorhajók hagyománya a kajak-kenu országos bajnokságon

2013-ban is folytatódik a vándorhajók hagyománya a kajak-kenu országos bajnokságon

Augusztus 2-4 között megrendezésre került Sukorón a Gyermek, Kölyök és Serdülő Magyar Bajnokság, ahol – a tavalyi évhez hasonlóan – két férfi és egy női versenyszám győztesei egy-egy piros WebEye Vándorhajó boldog tulajdonosaiként térhettek haza. A különleges sporteszközöket a hagyományhoz híven egy teljes éven keresztül használhatják majd az ifjú bajnokok edzéseken és versenyeken egyaránt.

Kulcsinformációk

  • augusztus első hétvégéjén rendezték meg Sukorón a Gyermek, Kölyök és Serdülő Magyar Bajnokságot
  • a legjobb leány kajakos, fiú kajakos és kenus a Lambda-Com és a Hódy Sport Kft. jóvoltából három piros „WebEye Vándorhajót” vihetett haza, melyet egy évig használhatnak
  • a “csepeli piros hajók” hagyományát elevenítik fel a vándorhajók , melyeket először tavaly adott át a legjobb evezősöknek a két cég

Idézetek

Csabai Edvin, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szakmai referense:

„A híres piros vándorhajók már 20 évvel ezelőtt is státuszszimbólumnak számítottak és nincs ez másként ma sem. A visszajelzésekből azt látjuk, hogy a versenyzők nagyon szeretik ezeket a hajókat és erősen motiválja őket a megszerzés lehetősége. Egy jó minőségű hajó nem olcsó, és azért még mindig sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak ezt a kiadást. Az ő számukra ezért különösen nagy vonzerővel bír a vándorhajók megnyerésének esélye.”

Bernáth Anikó, a Lambda-Com Kft. kommunikációs vezetője:

„A magyar kajak-kenu sportág hosszú távú sikerének kulcsa a megfelelő utánpótlás. A Lambda-Com Kft. ezért úgy döntött, hogy szerepet vállal az ifjú tehetségek támogatásában és feléleszti a »csepeli piros hajók« hagyományát. Bízunk benne, hogy a hajókkal járó dicsőség ösztönzőleg hat majd a fiatal evezősökre, és a győztesek a világszínvonalú sportszerek birtokában tovább tudják növelni teljesítményüket.”

Eredeti sajtóközlemény

2013-ban is folytatódik a vándorhajók hagyománya a kajak-kenu országos bajnokságon

Fotók

 

Videó

 


Kapcsolódó tartalmak

A Hódy Sport Kft. honlapja

A Lambda-Com vállalatcsoport honlapja

Háttérinformáció

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség ajánlásával rendelkező Hódy Sport Kft. 27 éve foglalkozik sporthajók gyártásával és értékesítésével. A cég elsődleges célja a kiváló minőség, ami a hajók külsejében, jó hidrodinamikai tulajdonságaiban, az igényesen elkészített alkatrészekben és a hajók hosszú élettartamában is jelentkezik. Többéves kutatómunkával a vállalat számos egyedi tervezésű hajó megépítése mellett 2007-ben kifejlesztette az MK 4-es mini kajakot a 14 év alatti fiatal evezősök részére.

A Lambda-Com vállalatcsoport számára nagy jelentőséggel bír a hazai sportélet támogatása, a sport, mint életforma népszerűsítése, továbbá a hagyományos értékek tisztelete, a Hódy Sport Kft. és a sportág értékeit látva a tulajdonosok 2010 szeptemberében döntöttek arról, hogy marketing és management szolgáltatásokkal felkarolják a céget és közösen fejlesztve dolgoznak annak sikeréért.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr