rss
A bejárati ajtó – otthonaink névjegye

A bejárati ajtó – otthonaink névjegye

Az első benyomás a legfontosabb – mondjuk gyakran. Az otthonunk kapcsán pedig a bejárati ajtó jelenti ezt. Ki gondolná, hogy 20 év alatt körülbelül 100 ezerszer nyitjuk-csukjuk az épület egyik legfontosabb elemét? A bejárati ajtó azonban több egy hétköznapi építőelemnél, ez a lakás, az épület névjegye, egyéni ízlésünk tükre, és a homlokzat szerves részeként alapvetően meghatározza az épületek küllemét. Esztétikai szerepükön túl ma már számos funkcióbeli elvárásnak is eleget kell tenniük. Bírniuk kell a szárny külső és belső oldalán fellépő eltérő hőmérsékletet, kiváló hang- és hőszigetelő képességgel kell rendelkezniük, továbbá garantálniuk kell az épület, a lakás biztonságát, s nem utolsó sorban a tűzvédelmet.

Kulcsinformációk

 • Az Inoutic Prestige nyílászáró-rendszere mellett Eforte ajtóprofilját az energia-hatékony, passzív épületekhez is ajánlja.
 • Az Inoutic Eforte és Prestige profilok kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, ellenállnak a fokozott környezeti terhelésnek, 20 éves élettartamra és mintegy 100 ezer nyitásra-zárásra tesztelték őket.
 • Stabilitásuk és deformálódás elleni védelmük a vállalat által szabadalmaztatott fém sarokmerevítők használatával növelhető, és integrált többpontos biztonsági zárral is bővíthetőek.
 • Az Eforte és a Prestige műanyag bejárati ajtók sokféle formában, kivitelben és színváltozatban is elérhetőek, s lehetővé teszik bármely műanyag, üveg és alumínium ajtópanel beépítését.
 • Az Eforte ajtók újdonsága az akár 75 mm-es szárnytakarású ajtópanel használata, amelynek eredménye egy rejtett szárnyú, látszólag keskeny ajtóprofil.
 • Az Eforte és Prestige profilok további előnye a 19 mm magas bejárati ajtó küszöb, így megfelelnek az akadálymentes épületekre vonatkozó szabványoknak is.
 • A 40 különböző árnyalatban elérhető nyílászárókhoz az Inoutic fa dekort és olyan gyöngyház szerkezetű, vagy alumínium-hatású fóliát is kínál egy- vagy kétoldalas kivitelben, amelyek ellenállóak a nap- és UV sugárzással szemben, így évtizedekig megőrzik színüket, minőségüket.
 • Az Inoutic alumínium burkolatot is kínál Eforte és Prestige ajtó- és nyílászáró profiljaihoz, amely a tökéletes alumínium-hatáson túl lehetővé teszi különféle színvariánsok előállítását.

Eredeti közlemény

A bejárati ajtó – otthonaink névjegye

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Az Inoutic Vállalat magyar nyelvű honlapja

Eforte bejárti ajtók

Prestige bejárati ajtók

Háttérinformációk

Az Inoutic-ról

Az Inoutic / Deceuninck ma a műanyag feldolgozó ipar egyik vezető gyártójaként ismert. Az anyavállalatot, a Deceuninckot 1937-ben alapították Belgiumban. Az Anger testvérek Thyssen Polymer Vállalatának köszönhetően 1956-ban elkezdődött a PVC gyártás a németországi Bogenben. Az ablakrendszerek gyártása az 1960-as években indult el Belgiumban, majd 1975-ben Németországban. A Thyssen Polymer vállalatot a Deceuninck 2003-ban magába olvasztotta, és két évvel később nevét Inoutic-ra változtatta. A Deceuninck anyavállalat Csehországban is rendelkezett leányvállalattal 1993 óta, amely a Deceuninck, spol. s r.o. nevet viselte, viszont 2012-ben a márkanév egységesítésére irányuló folyamat eredményeképpen minden közép-európai Deceuninck csoporthoz tartozó leányvállalat felvette az Inoutic nevet. Az Inoutic / Deceuninck 2013-ban immár 20 éve képviselteti magát Közép-Európában.

A Deceuninck nemzetközi műanyag-feldolgozó hálózata a világ több mint 75 országban van jelen leányvállalataival. A vállalatóriás a kiemelkedő minőségű PVC ajtó- és ablakrendszereket, fal- és tető burkolatrendszereket, valamint az elegáns bel- és kültéri formai megoldásokat képviseli.

Az Inoutic név három részből adódik össze: „Inside”, „Outside” and „Ingeneering Creativity”. Mindezek a vállalat azon célját fejezik ki, amely alapján kiváló műszaki megoldásokat felvonultató termékekkel kívánja összekötni a különböző típusú épületek kül- és beltereit. Az időtlen formavilágot képviselő és tartós termékek magas minőségű összetétele több mint 50 éves élettartamot garantál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr