rss
Engedd szabadjára a kreativitásodat!

Engedd szabadjára a kreativitásodat!

Az IKEA új, egyedi papíráru-termékekkel bővítette kínálatát

Nemrég új irányban szélesítette kínálatát az IKEA. A Papírbolt kreatív tevékenységekre ösztönző termékeit élénk színek, jellegzetes skandináv jegyek, ötletesség, markáns dizájn és igényes kivitelezés jellemzik.

Kulcsinformációk

  • Új irányban szélesítette kínálatát az IKEA: az IKEA Papírbolt 150 terméket vonultat fel, a választék három fő termékcsoportra különíthető el: írószerekre, dekorációkra és ajándékcsomagolási kellékekre.
  • A sorozatok egyedisége az élénk színekben, a vidám mintákban és az egyszerűségben rejlik, amelyek együttesen érvényesülnek, s teszik igazán eredetivé a Papírbolt dizájnt; jó példái ennek a szokatlan, történelmi motívumok, amelyek számos darab meghatározói elemei.
  • A kínálatban a vásárlók skandináv stílusú partikellékeket is találhatnak és mostantól szokatlan, egyedi csomagolású ajándékokkal is meglephetik barátaikat.
  • Az IKEA a továbbiakban rendszeresen új darabokkal frissíti a választékot.

IKEA Papírbolt

Részletes információk az IKEA Papírbolt termékeiről és ajánlatairól

IKEA Fotógaléria

Folyamatosan frissülő IKEA Fotógaléria

Eredeti közlemény

Engedd szabadjára a kreativitásodat!

Idézet

Varga-Nagy Eszter, az IKEA PR munkatársa:

„Dizájn tekintetében több olyan sorozat is szerepel a választékban, amelyek praktikusságukon túl együttesen is jól érvényesülnek, és nem titkolt céljuk arra ösztönözni a vásárlókat, hogy ők maguk is kibontakoztassák a kreativitásukat.”

Fotók

Kapcsolódó tartalmak

IKEA Fotógaléria

IKEA Papírbolt

Az IKEA honlapja

Facebook – IKEA Magyarország

Háttérinformációk

Az IKEA-ról

A svéd eredetű IKEA lakberendezési vállalatot 1943-ban alapította Ingvar Kamprad. Az IKEA célja „szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára”. Üzleti elvük, hogy formatervezett, praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálják olyan alacsony áron, hogy az emberek nagy többsége megengedhesse azokat magának. Az IKEA vállalatnak összesen 337 áruháza van 40 országban/területen, melyek közül 40 az IKEA Csoport szervezetén kívül működik. Az IKEA Csoport áruházai évente 590 millió látogatót fogadnak. Kérjük, látogass el a www.IKEA.com weboldalra.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr