rss
Az IKEA bemutatja legújabb minőségi kollekcióját, az új STOCKHOLM sorozatot

Az IKEA bemutatja legújabb minőségi kollekcióját, az új STOCKHOLM sorozatot

Minden ízében kiforrott dizájn, kívül-belül a legfinomabb anyagok — az IKEA a STOCKHOLM sorozattal minőség és ár tekintetében is méltó kihívót teremt a formatervezés legnépszerűbb bútormárkáinak. Az új kollekció fókuszában a nappali, az étkező és a hálószobai megoldások állnak.

  • Az IKEA új STOCKHOLM kollekciójának fókuszában a nappali, az étkező és a hálószobai megoldások állnak: kiforrott dizájn, gyönyörű árnyalatok, többfunkciós megoldások és kiváló minőségű anyagok jellemzik a darabokat.
  • A sorozatban nagy számban találhatóak különleges, erőteljesen egyedi darabok, melyek azonban jól kombinálhatók egymással; a formatervezést egyetlen egyszerű cél vezérelte: meghitt, otthonos hangulatot teremteni a dizájn eszközeivel minden enteriőrben.
  • A kollekció legfőbb jellegzetessége a felhasznált anyagokban rejlik: a natúr fa, elsősorban a diófa a kollekció több darabjának meghatározó eleme, akárcsak a szájjal fújt üveg, a csontporcelán vagy a meleg hatású textíliák.
  • A természetből merített színsémák, különösen a buja zöldek és barnák a termékeny vidéki tájakat idézik. Az organikus formákat egyenes vonalak egészítik ki, utalva a modern, félreérthetetlenül skandináv jellegre.
  • A STOCKHOLM a józan gondolkodás, a minőségi lakberendezés kollekciója, igazi „élvonalbeli mestermunka”. A bútorokat mindennapi használatra, több generáció számára tervezték.

Eredeti közlemény

AZ IKEA BEMUTATJA LEGÚJABB MINŐSÉGI KOLLEKCIÓJÁT, AZ ÚJ STOCKHOLM SOROZATOT

Idézet

Ola Wihlborg, a STOCKHOLM tervezője

Azt szeretném, ha az emberek nyitottak lennének az újdonságokra, ami a lakberendezési megoldásokat és a lakásdekorációt illeti, és szakítanának a régi konvenciókkal. Az éjjeliszekrény a nappaliban rakodóasztalként is használható, a kis fiókos szekrény pedig tökéletesen illik az előszobába vagy a hálószobába.

Fotók

Videók

Kapcsolódó tartalmak

Az IKEA honlapja

Facebook – IKEA Magyarország

Háttérinformációk

Az IKEA-ról

A svéd eredetű IKEA lakberendezési vállalatot 1943-ban alapította Ingvar Kamprad. Az IKEA célja „szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára”. Üzleti elvük, hogy formatervezett, praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálják olyan alacsony áron, hogy az emberek nagy többsége megengedhesse azokat magának. Az IKEA vállalatnak összesen 337 áruháza van 40 országban/területen, melyek közül 40 az IKEA Csoport szervezetén kívül működik. Az IKEA Csoport áruházai évente 590 millió látogatót fogadnak. Kérjük, látogass el a www.IKEA.com weboldalra.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr