rss
Koltai Róbert Ganxsta Zoleeval és Kováts Verával sörözött

Koltai Róbert Ganxsta Zoleeval és Kováts Verával sörözött

 • 7 jún, 2013
 •  

Már készülődnek a sztárok a III. Budavári Sörfesztiválra: a fesztivál fellépői, Ganxsta Zolee és Kováts Vera Koltai Róberttel mérték össze a tudásukat egy sörcsapoló versenyen, hogy együtt népszerűsítsék kedvenc italaikat, a kézműves söröket.  A hírességekhez a Mystery Gang és a Balkan Fanatik tagjai is csatlakoztak. A szoros versenyben végül Kováts Vera győzött, a Starfactory színésze még Koltai Róbertnél és Ganxsta Zoleenál is ügyesebben csapolta a kézműves nedűket.

Az énekesek és a színész a Spílerben találkoztak, hogy kiderítsék, ki hogy állja meg a helyét a bárpult mögött. A megmérettetés mellett arra is jutott idejük, hogy kipróbálják a finomabbnál finomabb kézműves sörújdonságokat, amelyeket június 13. és 16. között a III. Budavári Sörfesztiválon vernek csapra a folyékony kenyér rajongóinak.

Kulcsinformációk

 • A népszerű belvárosi étteremben a Thália Színház művészei, a Starfactory sztárjai, Kováts Vera és Koltai Róbert hazai kézműves sörújdonságokkal ismerkedtek.
 • A III. Budavári Sörfesztivál további fellépői, Ganxsta Zolee, a Balkan Fanatik és a Mystery Gang tagjai, a musical énekeseivel mérték össze sörcsapolási technikájukat.
 • Az igen szoros küzdelemből Kováts Vera került ki győztesként, aki a döntőben Koltai Róbertnél csapolt jobban.
 • 2013. június 13. és 16. között harmadik alkalommal rendezik meg a Budavári Sörfesztivált, ahol a látogatók a 200 féle sörkülönlegesség mellett szombaton 16:00 órától a Starfactory című musicalből is ízelítőt kaphatnak.
 • Idén sokkal nagyobb szerepet kapnak a ciderek, a vendégek a Cider ligetben próbálhatják a ki a legjobb, roppanós almából készült nedűket.
 • A fesztiválon több hazai kézműves sörújdonság mellett a Laško és a Union sörfőzdék termékeit is első ízben kóstolhatják meg a látogatók.
 • A vendégek a már jól bevált 4 deciliteres betétdíjas korsókban fogyaszthatják a söröket, a kísérletező kedvű sörimádók pedig 2 deciliteres kóstoló adagokat is választhatnak.
 • A napijegy ára változatlanul 1999 forint, amely tartalmazza az első korsó sör árát is.

Eredeti közlemény

http://www.hirlabor.hu/wp-content/uploads/2013/06/budavari_fellepok-sajtoesemeny.doc

Idézetek

Kováts Vera, a Starfactory egyik fellépője:

„Nagyon szeretem a könnyű és frissítő csajos söröket, ezért a valódi gyümölccsel érlelt meggyes ital ízlett a legjobban. Hiába a sok fellépés, a színészi szerep még új nekem, ezért előfordul, hogy lámpalázas vagyok. A következő előadás után biztosan megiszom egy meggyes vagy egy citromos sört, mert az a kedvencem. Remélem, Robi ismét csatlakozik.”

Ganxsta Zolee, a Ganxsta Zolee és a Kartel frontembere:

„Eddig azt hittem, hogy nekem sörben már nem lehet újat mutatni, de a 2013-ban alapított kiskunhalasi vándorsörfőzde West Coast stílusú dupla India Pale Ale típusú nedűje igazi meglepetés volt! Egyrészt nagyon finom, másrészt egy korsó kettővel felér a 8,5 százalékos alkoholtartalom miatt.”

Kóltai Róbert, Jászai Mari-díjas színművész, filmrendező, a Thália Színház művésze:

„Múlt szombaton mutattuk be a Starfactory című musicalt, amiben én egy sörimádó rockert alakítok. Az egyik jelenetben még le is gurítok egy dobozzal, persze az csak kellék és nem valódi sör.  Nem bánnám, ha mostantól előadás után kézműves söröket kortyolhatnék a művész büfében.”

Fényképek

Videó

Kapcsolódó tartalmak

A III. Budavári Sörfesztivál honlapja
A III. Budavári Sörfesztivál Facebook oldala


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr