rss
Nemzetközi Kézilabda Menedzser játékot indít a VELUX Cégcsoport

Nemzetközi Kézilabda Menedzser játékot indít a VELUX Cégcsoport

Kategóriájában a világ első nemzetközi menedzser játékát indítja el a VELUX Cégcsoport. A virtuális játék a VELUX EHF Bajnokok Ligája férfi kézilabda valós mérkőzésein alapul. A szolgáltatás 2013. február 19-étől ingyenesen érhető el.

Kulcsinformációk

  • Rajongók szerte a világból válogathatják össze és irányíthatják saját VELUX EHF Bajnokok Ligája csapatukat a Handballenergy.com portálon – mindezt anyagi kötelezettség nélkül. A VELUX Kézilabda Menedzser játék díjait végül az öt legtöbb pontszámot összegyűjtő játékos nyeri.
  • A VELUX Kézilabda Menedzser az első játék a maga nemében, amelyben a rajongók a kézilabda meccsek és csapatok vezetői lehetnek. A résztvevők VELUX EHF Bajnokok Ligája játékosokat vásárolhatnak és adhatnak el, pontokat gyűjthetnek az aktuálisan zajló mérkőzések eredményei alapján.
  • A játékosok ugyancsak versenyezhetnek egymás ellen magán vagy nyilvános ligákon barátaikkal, akár más ország szurkolóival, és további alternatívák állnak rendelkezésükre. Többek között esélyt kapnak arra, hogy legyőzzenek egy legendát, és exkluzív bérleteket, illetve mezeket nyerjenek.
  • A VELUX Kézilabda Menedzserrel a VELUX EHF Bajnokok Ligája rajongói lehetőséghez jutnak, hogy teszteljék képességeiket Lars Christiansen nemzetközi kézilabdasztár és Európa-bajnokkal szemben, aki szintén indul a menedzser játékban.
  • A verseny a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2012-2013 egyenes kieséses időszakával egyidőben, 2013. március 13-án kezdődik a VELUX Kézilabda Menedzser játékban, és a VELUX EHF FINAL4 bajnoksággal ér véget idén júniusban. Az új VELUX Kézilabda Menedzser bajnokság a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2013/14-es évad kezdetével egyszerre zajlik majd.

Eredeti közlemény

Nemzetközi Kézilabda Menedzser játékot indít a VELUX Cégcsoport

Idézet

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője:

“A nézőtéren ülni és szurkolni egyaránt szórakoztató. Azonban egészen más élményt nyújt, ha mi magunk irányítjuk a csapatunkat – ez a kézilabda iránti rajongásnak is új színteret ad. Vállalatcsoportunk névadó szponzorként e játékkal is szeretné tovább növelni a kézilabda sport népszerűségét, és olyan élményt nyújtani a szurkolóknak, mely összehozza őket akár más országok szurkolóival is.”

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A Kézilabda Menedzser játék oldala

Handballenergy.com

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformációk

Információk a VELUX Handball Menedzserről

A játékosok egy 50 millió eurós fiktív költségkerettel kezdenek, amelyből a lehető legjobb csapatot kell összeállítaniuk. Az általuk választott kézilabdásoknak a valóságban nyújtott teljesítménye alapján a pontrendszernek megfelelően fog változni a játékosok rendelkezésére álló anyagi keret.

A játék során a játékosok folyamatosan fejleszthetik majd csapatukat azáltal, hogy újabb csapattagokat vesznek. Menedzserként végig készenlétben kell állniuk és alkalmazkodniuk kell a menet közben felmerülő változásokhoz, mint például az aktuális csapatösszetételhez, a közelgő versenyszituációkhoz és esetleg bekövetkező sérülésekhez is.

A játék győztese a legmagasabb pontszámot elérő csapat lesz.

A Handballenergy.com portálról

A Handballenergy.com portált a VELUX Cégcsoport működteti a 2012-es VELUX EHF FINAL4 kapcsán. A honlapon a rajongói verseny mellett további lehetőségeket kinálnak a kézilabdát kedvelőknek: VIP-jegyeket lehetett nyerni a szezon meccseire, továbbá exkluzív képek és videók letöltésére van lehetőség, és szakértői elemzések olvashatók Lars Christiansen nemzetközi kézilabdasztártól a weblapon található blogján.

A VELUX Magyarország Kft-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr