rss
Átvette 3000 eurós nyereményét a VELUX Cégcsoporttól az MKB Veszprém KC szurkolótábora

Átvette 3000 eurós nyereményét a VELUX Cégcsoporttól az MKB Veszprém KC szurkolótábora

3000 eurós nyereményüket vehették át az MKB Veszprém KC rajongói klub tagjai, miután 7500 szavazat összegyűjtésével bebizonyították, ők a legelhivatottabb európai kézilabda-rajongók. A Handballenergy.com oldalon a VELUX EHF Bajnokok Ligája férfi kézilabda szurkolói 2012. november végéig tehették le voksaikat kedvenc csapatuk mellett.

Kulcsinformációk

  • Az MKB Veszprém KC és a lengyel KS VIVE Targi Kielce csapatának fan klubjai is körülbelül 7500-7500 szavazatot gyűjtöttek, így a VELUX Cégcsoport mindkét rajongói klubot nyertesként hirdette ki november 28-án.
  • 3000 euróját a magyar és a lengyel fan klub is egy helyi VELUX EHF férfi kézilabda BL meccshez kapcsolódó, különleges rajongói program szervezésére fordíthatja.
  • 2013. február 9-én, szombaton a BL csoportkör 8. fordulóján az MKB Veszprém KC a román H.C.M. Constanţa ellen játszott a Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnokban. A VELUX Cégcsoport által felajánlott nyeremény átvételére az első félidőt követően, a meccs szünetében került sor.
  • A 3000 euró elköltésére jogosító vouchert Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője adta át az MKB Veszprém KC rajongói klub képviselőjének.
  • A lengyel csapat a magyar fan klubbal egyidőben, szintén február 9-én vehette át saját, szintén 3000 eurós utalványát, az orosz St. Petersburg HC ellen játszott mérkőzés szünetében a kielcei arénában.

Eredeti közlemény

Átvette 3000 eurós nyereményét a VELUX Cégcsoporttól az MKB Veszprém KC szurkolótábora

Idézetek

Remport Csaba, az MKB Veszprém KC hivatalos szurkolói csoportjának elnöke:

„Óriási büszkeséggel tölt el bennünket, hogy holtversenyben megnyertük azt a szavazást, melynek során Európa legjobb kézilabda szurkolótáborára lehetett voksolni. A 7500 voksunkból is látszik, mennyit számít az, hogy szervezett keretek között, egymást bátorítva, a csoportot összetartva tud működni a veszprémi szurkolótábor. A VELUX Cégcsoporttól kapott összeget olyan célra, célokra fogjuk fordítani, amelyeket minden MKB Veszprém KC szurkoló és szimpatizáns a magáénak érezhet.  A szurkolói klub úgy fogja koordinálni ezt, hogy a nyeremény a legmegfelelőbben legyen felhasználva. Kerekasztal-beszélgetésen – amelynek többek között tagja a B-közép, a Red Devils, a Veszprémi Kézilabda Fan Club és az Alcohooligans szurkolói csoportok vezetői -  fogjuk eldöntetni együttesen, hogy pontosan mire fordítsuk a pénzösszeget, amely minden egyes Veszprém-drukkert egyenlően illet meg. A 3000 euróból szervezettek a jókedv mellett az összetartást, a szurkolói mibenlét kifejezését fogják szolgálni.”

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője:

”Üzleti partnereinkkel együtt szurkolóként mi is részt veszünk minden meccsen. A nézők lelkesedése ránk is átragad, a csapatot buzdító elszántság pedig mindannyiunkra ösztönzően hat. Ahogyan a pályán küzdő játékosok még akkor sem adják fel, amikor esetleg vesztésre állnak, úgy mi is átérezzük az összefogás fontosságát a nehezebb időszakokban is. Az eredményességhez teljes csapatra van szükség, a sikerekért együtt kell megdolgoznunk.”

Fényképek


Kapcsolódó tartalmak

Handballenergy.com

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformációk

A Handballenergy.com portálról

A Handballenergy.com portált a VELUX Cégcsoport működteti a 2012-es VELUX EHF FINAL4 kapcsán. A honlapon a rajongói verseny mellett további lehetőségeket kinálnak a kézilabdát kedvelőknek: VIP-jegyeket lehetett nyerni a szezon meccseire, továbbá exkluzív képek és videók letöltésére van lehetőség, és szakértői elemzések olvashatók Lars Christiansen nemzetközi kézilabdasztártól a weblapon található blogján.

A VELUX Magyarország Kft-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.


A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr