rss
A VELUX Cégcsoport lesz a 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora

A VELUX Cégcsoport lesz a 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora

A CEV (Confédération Européenne de Volleyball, Európai Röplabdaszövetség) és a VELUX Cégcsoport szerződése értelmében a 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora a VELUX Cégcsoport lesz. A bajnokságban részt vevő 16 ország közt lezajló 36 meccsnek Lengyelország és Dánia közösen ad majd otthont 2013. szeptember 20-29. között.

Kulcsinformációk

  • A bajnokság hivatalos neve 2013 CEV VELUX Röplabda Férfi Európa-bajnokság – Döntő lesz.
  • A rájátszásokat és a negyeddöntőket Lengyelországban és Dániában rendezik. A középdöntőket és döntőket a dán nemzeti stadionban, a Parkenben tartják.
  • A röplabda Európa-bajnokságot minden páratlan évben, kétévente szervezik meg. Az idei alkalommal 10 nap alatt 16 ország 36 meccset játszik.
  • Várhatóan 100 országban értékesítik majd a közvetítés jogát a televízióknak. Legutóbb, két évvel ezelőtt több mint 50 millió nézője volt a CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokságnak. 2011-ben 114 televíziós csatorna közvetítette a röplabdatornát.
  • A röplabda a világ 10 legnépszerűbb sportjának egyike. A röplabdatornát a VELUX Cégcsoport az Európa-bajnokság végéig, 2013. szeptember 29-éig támogatja.

Eredeti közlemény

A VELUX Cégcsoport lesz a 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora

Idézetek

André Meyer, az Európai Röplabdaszövetség elnöke:

”Örömmel állapodtunk meg a VELUX Cégcsoporttal a partnerségről, különösen annak köszönhetően, hogy a vállalat már nagy tapasztalattal rendelkezik jelentős sportesemények szponzorálásában, s ezek rendszerint hatalmas sikert könyvelhettek el.”

”A szponzori megállapodással még biztosabbak vagyunk abban, hogy az EuroVolley 2013 Dániában és Lengyelországban tovább növeli az Európa-bajnokság ismertségét. A következő évek mérkőzéseinek közkedveltsége is emelkedni fog ezáltal.”

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője:

“A röplabda igen népszerű sport célpiacaink nagy részén. A 2013 CEV VELUX Röplabda Férfi Európa-bajnokság – Döntő támogatása jó lehetőség arra, hogy szponzorációs portfóliónkat tovább bővítsük egy olyan sportággal, amely energikus, szenvedélyes és a világ legelterjedtebb sportjainak egyike.”

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A CEV VELUX Röplabda Férfi Európa-bajnokság – Döntő honlapja

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformációk

A VELUX Magyarország Kft-ről
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

A VELUX Cégcsoportról
A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr