rss
40 ország jelöltjei közül magyar munkatárs is dolgozói díj elismerésben részesült

40 ország jelöltjei közül magyar munkatárs is dolgozói díj elismerésben részesült

Fertődi díjazottja is lett a VKR Holding Dolgozói Alapítványának. 1996 óta évente ítélik oda a világ 40 országának 10.000 dolgozója közül a 10 legelhivatottabb, minőségi munkát végző munkatársnak a cégalapítóról elnevezett dolgozói díjat.
A fertődi-fertőszentmiklósi gyártóbázis alumínium üzemében dolgozó fémmegmunkáló gépkezelő munkahelye iránti elkötelezettsége, magas színvonalú munkája, kollégái felé tanúsított segítőkészsége elismeréséül vehette át a díjat a 2013. január 26-án tartott díjátadón.

Kulcsinformációk

 • A VELUX Cégcsoportot is tömörítő VKR Holding Dolgozói Alapítványának kitüntetésére, a Villum Kann Rasmussen Díjra nem maguk az alkalmazottak jelentkeznek. A helyi tanácsok és bizottságok választják ki és ajánlják a jelölteket.
 • A díjra minden VELUX dolgozó esélyes, de csak azok kaphatják meg, akik lojalitásukkal, együttműködőkészségükkel, különleges képességeikkel hozzájárulnak a vállalat még jobb munkahellyé válásához.
 • A 2013-as Villum Kann Rasmussen Díj 10 új díjazottjával 1996 óta összesen eddig 215 alkalmazott kapott kitüntetést a VKR Dolgozói Alapítványtól. A legjobb alkalmazottakat pozíciótól függetlenül ismeri el a VKR Holding, és a kitüntetésről a világ 40 országában 10.000 dolgozóját értesíti.
 • Soós József, a fertőszentmiklósi alumínium üzemben nyújtott teljesítményével érdemelte ki a díjat, professzionális munkavégzésével jó példát mutatva kollégáinak. A nagy megtiszteltetés és elismerés mellett a díjazottat egy aranyórával is megajándékozták.
 • Három éves komplex egészségmegőrző programot indított több mint 1000 munkatársa számára a vállalat. Az Egészségedre! 2012-2014 elnevezésű programmal a VELUX Magyarország Kft. hosszú távon szeretné ösztönözni és segíteni a dolgozókat az egészséges életmód megvalósításában.
 • A fenntarthatóság érdekében tett lépéseken túl kellemesebb munkakörnyezetet és jobb munkafeltételeket is biztosít a fertődi gyártóbázis.
 • A vállalat biztonsági politikájának egyik alapelve a gondoskodás, valamint minden dolgozó bevonása, képzése. A Biztonsági Kiválósági Program segítségével a VELUX Magyarország Kft. az eddig is rendkívül magas biztonsági színvonalat tovább tudja növelni, ezáltal az üzemi balesetek száma nullára csökkenthető.

Eredeti közlemény

40 ország jelöltjei közül magyar munkatárs is dolgozói díj elismerésben részesült

Idézetek

A díjazottat ajánló bizottság:

”Nagyfokú elkötelezettségét, a vállalat iránti hűségét nap mint nap bizonyítja Soós József, de minőségi munkavégzése és kezdeményezőkészsége is dicséretre méltó. Kollégáinak nyújtott önzetlen segítségével is hozzájárul ahhoz, hogy a VELUX Cégcsoport még erősebb legyen. Az ilyen alkalmazottaktól lesz a vállalat vonzó munkahely mások számára is.”

Vincze Zoltán, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója:

”A vállalatnak kiemelten fontos, hogy elismerje dolgozói teljesítményét. Soós Józsefre nemcsak a VELUX Magyarország Kft. munkatársai büszkék, de a Cégcsoport 10.000 kollégája is. A legjobban dolgozó munkatársak kitüntetése mellett nagyon figyelünk arra, hogy jó munkahelyet biztosítsunk az alkalmazottak számára. A munkakörnyezet fejlesztésével jobb munkafeltételeket kínálunk dolgozóinknak. Egészségedre! programunkkal pedig az egészséges életmód megvalósításában támogatjuk őket. A Biztonsági Kiválóság programunkat az üzemi balesetek számának nullára csökkentése érdekében indítottuk el.”

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A VKR Holding Dolgozói Alapítvány Díjának honlapja

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A VELUX Cégcsoport honlapja

Háttérinformációk

A VELUX Magyarország Kft-ről
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

A VELUX Cégcsoportról
A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX  Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek:  www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr