rss
A Magyar Telekom nyerte idén a Deloitte Zöld Béka Díját

A Magyar Telekom nyerte idén a Deloitte Zöld Béka Díját

A Deloitte Zrt. idén is kiosztotta a legjobb fenntarthatósági jelentésért járó Zöld Béka Díjat, amelyért ezúttal a közép-európai régió hét országából összesen 36 közepes- és nagyvállalat szállt versenybe. A legszínvonalasabb jelentés a szakmai zsűri szerint a Magyar Telekomé volt idén, második és harmadik helyen a MOL Nyrt, illetve a cseh New World Resources jelentése végzett.

Kulcsinformációk

  • A zsűri többségének döntése szerint a Magyar Telekom pályázata kiegyensúlyozottan jó minőségével, minden szempont szerint kiváló tartalmával és színvonalával nyerte el az első helyet.
  • Az idei elbírálás során a zsűri a hitelességre és az összehasonlíthatóságra fektette a legnagyobb hangsúlyt.
  • A jelentések értékelését a Deloitte magyar, cseh és litván szakértőiből álló nemzetközi bíráló bizottság végezte.
  • Az értékelési szempontrendszer alapja a nemzetközi GRI (Global Reporting Initative) jelentéstételi irányelv.

Az eredeti sajtóközlemény

A Magyar Telekom nyerte idén a Deloitte Zöld Béka Díját

Fotók, ábrák

Christopher Mattheisen

Mattheisen-Reiniger-Seres

Idézet

Jancsár Gergely, a Deloitte Zrt. Környezetvédelmi tanácsadás üzletágának menedzsere:
“Idén Csehországból, Észtországból, Horvátországból, Lettországból, Szerbiából, Szlovákiából és Magyarországról érkeztek jelentések. Hazánk, továbbra is kiemelkedik a mezőnyből a pályázatot benyújtó vállalatok számát (19 darab) és a pályázatok minőségét tekintve, amelyek között egyre több a hitelesített jelentés.”

Kapcsolódó tartalmak

Középpontban a fenntarthatóság

Közérthetőbbek lesznek a jövőben a vállalati fenntarthatósági jelentések

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, a Szarvas, Falcsik és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemével és minőségi szolgáltatásaival segíti ügyfeleit abban, hogy megfeleljenek az előttük álló üzleti kihívásoknak. A Deloitte mintegy 195 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr