rss
GPS alapú fuvarbörze: újabb sikeres magyar fejlesztés indul útjára

GPS alapú fuvarbörze: újabb sikeres magyar fejlesztés indul útjára

A Lambda-Com Csoport SpedMart néven egyedi igényekre optimalizálható, telematikai adatokon alapuló rendszert fejlesztett, ahol egyedi igényekre szabottan találkozik össze a megbízó és a fuvarfeladatot elvállaló partner. A magyar tulajdonú multinacionális vállalat fejlesztése óriási minőségi ugrást jelent az eddig a piacon lévő fuvarbörzékhez képest. Mindehhez 47 millió forint uniós támogatást kapott az Új Széchenyi Terv keretében a cégcsoport.

Kulcsinformációk

  • Az Európai Unióban kiemelt területnek számít az intelligens közlekedési rendszerek fejlesztése, ennek köszönhetően egyre növekvő számban jönnek létre ezek az ITS rendszerek.
  • Ezek közé tartozik mostantól a 100 százalékban magyar tulajdonú multinacionális Lambda-Com Csoport SpedMart szolgáltatása is.
  • Az online börze a cégcsoport saját fejlesztésű, telematikai, szállítmányozási biztonságot támogató szolgáltatásán a WebEye megoldáson alapul.
  • A szolgáltatást igénybe vevő speditőrök a SpedMart révén széles fuvarozói körhöz juttathatják el fuvarfeladataikat, ugyanakkor csak azok a vállalkozások kerülhetnek a rendszerbe, melyek megfelelnek az előzetes feltételeknek.
  • A fuvarozók a SpedMart portálon keresztül a speditőrök egyedi fuvarjaihoz szerezhetnek hozzáférést így már csak üzleti hatékonyságukon múlik, hogyan növelik gépjárműveik kihasználtságát.

Eredeti sajtóközlemény

GPS alapú fuvarbörze: újabb sikeres magyar fejlesztés indul útjára

Videó


Idézet

Kardos Emese, a SpedMart üzletágvezetője

„A SpedMart egy exkluzív fuvarbörze, amely olyan többlet információkat és lehetőségeket tartalmaz, melyek biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a fuvarfeladatok interneten keresztül történő szervezését. A partnerek itt egy valós adatokon alapuló, minősített rendszer alapján választhatják ki egymást az igényeiknek megfelelően. A GPS alapú fuvarbörzére csak megbízható, fizetőképes partnerek léphetnek be. A teljes teljesítés ellenőrzés alatt áll, így egy biztonságosabb, átláthatóbb és prémium minőségű fuvarbörze jön létre.”

„A bizalom felértékelődése a szállítmányozási, logisztikai szektorban is intenzíven érezhető. Az elmúlt években nagyon sokan megégették magukat, mert nem megfelelő partnert választottak a fuvarfeladatok ellátására, mindez pedig komoly anyagi károkat és bevételkiesést eredményezett. Érezhető az a trend, hogy sokan már inkább nem vállalnak el egy-egy feladatot, mert nem biztosak abban, hogy megfelelő partnert találnak ehhez, így inkább nem kockáztatnak. Régóta terveztük, hogy erre a problémára megoldást találjunk, az pedig külön öröm, hogy olyan fejlesztéssel tettük mindezt, amely az Európai Unió stratégiai törekvésével egybevág, és ezért uniós pályázati forrást is elnyerhettünk. A szolgáltatás –mivel jelenleg 14 országban működik leányvállalatunk – Európa legtöbb országába el fog jutni, így reméljük hamarosan sikeres magyar fejlesztésként beszélhetünk majd róla.”

Kapcsolódó tartalmak

A SpedMart honlapja

A Lambda-Com Kft. honlapja


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr