rss
A Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. a leggyorsabban növekedő magyar technológiai vállalat 2012-ben

A Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. a leggyorsabban növekedő magyar technológiai vállalat 2012-ben

A Deloitte idén 13. alkalommal hirdette meg Fast 50 versenyét, amely évente rangsorolja Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát. A listán idén nyolc ország vállalatai szerepelnek, Magyarországot nyolc cég képviseli. A top 10-be egyetlen magyar vállalkozás, a szoftverfejlesztéssel foglalkozó Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. tudott bekerülni.

Kulcsinformációk

  • A közép-európai Technology Fast 50 lista a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket a megelőző ötéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja.
  • A ranglistán Lengyelország szerepelt a legtöbb (27) céggel, ezt követte Magyarország (8 cég), Románia (6 cég), Csehország (5 cég).
  • Iparágak tekintetében a szoftver (27 cég) és internetes (7 cég) vállalkozások kerültek az 50-es lista élére, őket követték a telekommunikációs/hálózatépítési cégek (17 cég).
  • Az ígéretes “újonc” vállalkozások a “Rising Stars” , míg az elmúlt öt év során kiemelkedő növekedést produkáló, gyorsan fejlődő nagyvállalatok a “Big 5″ kategóriában kerülnek elismerésre.

Az eredeti sajtóközlemény

A Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. a leggyorsabban növekedő magyar technológiai vállalat 2012-ben

Fotó

Verbó Zoltán

Videó

Idézet

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője

“A magyar tulajdonú technológiai vállalkozások idén is jól szerepeltek a régiós versenyben, ami mindenekelőtt a jó ötleteiknek, és legalább ekkora részben az ötletek üzletileg sikeres megvalósításának köszönhető. Óriási szerepe van a sikerekben a hazai vállalkozások szakértelmének: a rangsort kísérő vállalatvezetői felmérés válaszadói egyetértettek abban, hogy régió-szerte a tehetséges munkatársak megtartása és tudásuk fejlesztése az egyik legnagyobb feladat és kihívás is egyben a technológiai szektorban.”

Kapcsolódó tartalmak

Az indulás feltételeiről

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, a Szarvas, Falcsik és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemével és minőségi szolgáltatásaival segíti ügyfeleit abban, hogy megfeleljenek az előttük álló üzleti kihívásoknak. A Deloitte mintegy 195 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.
www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr