rss
Speciális hajóval támogatja a Lambda-Com a parakenu magyar világbajnokát

Speciális hajóval támogatja a Lambda-Com a parakenu magyar világbajnokát

Egyedi igények alapján épített versenykenut ajándékozott a Lambda-Com Kft. Szabó Sándor parakenu-világbajnoknak. Az évek óta aktív és eredményes sportoló október 11-én ünnepélyes keretek között vette át az új hajót, amellyel reményei szerint még hosszú évekig sikeresen szerepelhet a hazai és nemzetközi parakenu versenyeken.

Kulcsinformációk

  • Magyarország nagyon szép eredményekkel büszkélkedhet kajak-kenu sportágban. A tavaly Szegeden rendezett világbajnokságon kiemelkedően teljesítettek sportolóink, Szabó Sándor, a V-1 TA kategóriában világbajnoki címet szerzett Hódy hajóban 200 méteren.
  • A Lambda-Com Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, multinacionális vállalat, Európa 14 országában van jelen telematikai szolgáltatásaival. A vállalat életében mindig is fontos szerepet játszott a sport szeretete.
  • A hazai és nemzetközi szinten is elismert versenykajakokat gyártó Hódy Sport Kft-vel együttműködve egyedi igények  szerint kialakított kenut ajándékoztak Szabó Sándor parakenu-világbajnoknak.

Eredeti sajtóközlemény

Speciális hajóval támogatja a Lambda-Com a parakenu magyar világbajnokát

Videó

Idézet

Bernáth Anikó, a Lambda-Com Kft. kommunikációs vezetője

„A két cég együttműködése során folyamatosan törekszünk arra, hogy professzionális sporteszközök gyártása mellett hozzájáruljunk a sportág fejlődéséhez is, ezért támogatjuk a kajak-kenu és parakenu tehetségeit.  A 14 éves korosztály legjobb három kajakosa illetve kenusa nyáron egy évre WebEye Vándorhajókat kapott, amely segíti felkészülésüket. Szabó Sándor pedig egyedi igények és a mindenkori szakági szabályozás szerint kialakított kenut vehetett át október 11-én.”

Szabó Sándor, parakenu-világbajnok

“Rendkívüli előrelépés számomra, hogy saját hajóm lehet, hiszen nagyban megkönnyíti a felkészülést a következő versenyekre. Jó formában vagyok, több nemzetközi versenyen is szeretnék indulni az új kenuval. Célom a 2016-os riói paralimpiai részvétel, ahol először lesz olimpiai sportág a parakenu.”

Kapcsolódó tartalmak

A Lambda-Com Kft. honlapja

A Hódy Sport Kft. honlapja


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr