rss
A téli ünnepekre készül az IKEA – szezonális termékek a karácsony szellemében

A téli ünnepekre készül az IKEA – szezonális termékek a karácsony szellemében

Októbertől sok-sok piros és fehér szín tarkítja majd az IKEA áruházak polcait – csomagolópapírok, gyertyák, étkészletek, függő dekorációk és világítás-megoldások varázsolják különlegessé a kínálatot. Számtalan ötletet kínál az IKEA ahhoz, hogy meglephesd vendéglátóidat valamilyen apró figyelmességgel, vagy ahhoz, hogy a karácsonyfát idén a szokásosnál is kreatívabban díszíthesd fel. Az ajándékok csomagolásához is sok-sok ötletet találsz az áruházakban, de tippeket kaphatsz arra is, hogyan láthatod vendégül szeretteidet a még ünnepibb hangulatban. Segítséget nyújt az IKEA abban is, hogy  megőrizhesd a karácsony ízeit a kisebb-nagyobb tárolódobozokban.

Kulcsinformációk

  • Talán idén jött el az idő, hogy a fenyőfát ott hagyd a földben, ahová való, és kipróbálj valami újat. Akaszthatsz gömböket és díszeket a lakásban bárhova, de a MARGARETA méterárun látható, csaknem két méter magas lucfenyő-fotót is tekintheted egy hosszú életű, kis helyen is teljes pompájában díszelgő fenyőfának. Feldíszítheted a laposra csomagolható, tüske nélküli, hullámpapírból készült JULMYS fát is.

  • A becsomagolt meglepetés természetesen mindig izgalmasabb, de az egész ünnepi készülődés hangulatát meghatározza, ha az ajándékokat díszbe öltözteted – akár ajándékzacskók, akár papír-, vagy textilcsomagolás segítségével.

  • A házilag készített ajándékok mindig melegebb fogadtatásban részesülnek, mint azok, amiket készen vásároltunk – jutalmuk őszinte mosoly, ölelés és hála a figyelmességért.

  • Meghitt ragyogásukkal a gyertyák is hozzájárulnak, hogy az otthonod a hideg estéken is melegebbnek hasson. De ha biztonsági okokból nem szívesen használod őket, választhatod az elemmel működő, beépített LED-es dekorációs világítást, amely pontosan olyan, mintha valódi gyertyák égnének.

  • Ünnepi hangulatúvá alakított otthonodban várhatod vendégeidet az IKEA tél által ihletett étkezési és tálalási termékeivel és kiegészítőivel, amelyekhez az ünnepi világítás karácsonyi gyertyákkal, gyertyatartókkal és lámpásokkal válik teljessé. Így lesz az eddigieknél is szeretettelibb, melegségesebb, ragyogóbb és felejthetetlen az idei ünnep!

Eredeti közlemény

A téli ünnepekre készül az IKEA – szezonális termékek a karácsony szellemében

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

Szezonális termékek – Téli ünnepek – IKEA 2012

Az IKEA honlapja

Facebook – IKEA Budapest

Facebook – IKEA Budaörs

Háttérinformációk

Az IKEA-ról
A svéd lakberendezési vállalatot 1943-ban alapította Ingvar Kamprad. Az IKEA célja „szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára”. Üzleti elve, hogy formatervezett, praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálja olyan alacsony áron, hogy az emberek nagy többsége megengedhesse magának. Az IKEA vállalatnak összesen 337 áruháza van 40 országban/területen, melyek közül 297 áruházat az IKEA Csoport irányít. Az IKEA Csoport áruházai évente 590 millió látogatót fogadnak. Kérjük, látogass el a www.ikea.com weboldalra.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr