rss
A kiszámítható, minőségi szolgáltatás az építőiparban fontosabb, mint valaha: A VELUX Magyarország Kft. „Kereskedőbarát beszállító” címet kapott

A kiszámítható, minőségi szolgáltatás az építőiparban fontosabb, mint valaha: A VELUX Magyarország Kft. „Kereskedőbarát beszállító” címet kapott

„Kereskedőbarát beszállító” címmel tüntette ki a VELUX Magyarország Kft-t a Magyar Építőanyag-kereskedők Országos Egyesülete: A díjat a 2011-es esztendő során folyamatosan kiváló minőségben biztosított termékei és szolgáltatásai mellett a kereskedőkkel folytatott egyenlő bánásmódja, következetessége, szerződéseinek betartása miatt érdemelte ki a vállalat.

Kulcsinformációk

  • „Kereskedőbarát beszállító” címmel tüntette ki a VELUX Magyarország Kft-t a Magyar Építőanyag-kereskedők Országos Egyesülete.
  • A válság túléléséhez elkerülhetetlen a kereskedőbarát piaci viselkedés, a kereskedőkre támaszkodó értékesítési politika, a kereskedők transzparens, mindenki számára egyértelmű támogatási rendszere, a kereskedők folyamatos képzése a termék magasabb színvonalú értékesítésének elősegítése érdekében.
  • A díjat a 2011-es esztendő során folyamatosan kiváló minőségben biztosított termékei és szolgáltatásai mellett a kereskedőkkel folytatott egyenlő bánásmódja, következetessége, szerződéseinek betartása miatt érdemelte ki a vállalat.
  • A VELUX Magyarország Kft. termékeinek támogatási rendszerét – legyen az bármilyen reklám, támogatás, vagy akció – transzparensnek találták az ÉKE tagjai.

Eredeti közlemény

A kiszámítható, minőségi szolgáltatás az építőiparban fontosabb, mint valaha: A VELUX Magyarország Kft. „Kereskedőbarát beszállító” címet kapott

Idézetek

Antoni Péter, a Magyar Építőanyag-kereskedők Országos Egyesületének elnöke:

„Kiváló minőségű termékeket gyárt a VELUX Magyarország Kft., mindemellett következetesen, a gyártó és a kereskedő között megkötött szerződéses elveket maximálisan betartva végzi tevékenységét. Termékeik támogatási rendszerét – legyen az bármilyen reklám, támogatás, vagy akció – transzparensnek találtuk. A VELUX Magyarország Kft. üzletpolitikája támogatja a kereskedőket, bónuszrendszere átlátható, egységes elvet követ a kereskedőkkel való együttműködése során, így nem volt kétség, hogy e vállalatnak adjuk most az ÉKE díjat.”

„A recesszió miatt csökkentek az árrések, a kiadások közben emelkedtek, így sok esetben szükségessé váltak a leépítések és egyéb, költségcsökkentő módszerek. A válság túléléséhez elkerülhetetlen a kereskedőbarát piaci viselkedés, a kereskedőkre támaszkodó értékesítési politika, a kereskedők transzparens, mindenki számára egyértelmű támogatási rendszere, a kereskedők folyamatos képzése a termék magasabb színvonalú értékesítésének elősegítése érdekében. A VELUX Magyarország Kft. folyamatosan magasan tartja termékeinek és szolgáltatásainak minőségi színvonalát, egyensúlyban a márkanévnek megfelelő árszínvonallal.”

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője:

„E díj megnyerése számunkra nagyon fontos elismerés, kiváltképp a jelenlegi bizonytalan, folyton változó időszakban. Egy vállalat számára komoly feladat a kölcsönös bizalom kiépítése partnerei, fogyasztói felé, azonban sokkalta nehezebb ezt megtartani. Ez egy olyan körforgás, amelyben egy napra sem szabad megállni, folyamatosan dolgozni kell a mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat fenntartásán, fejlesztésén. Partnereinkkel, üzletfeleinkkel folytatott együttműködésünk során a tökéletes minőség biztosítása mellett minden körülmények között elsődleges számunkra a következetesség, kiszámíthatóság, és az egységes bánásmód.”

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A VELUX Cégcsoport honlapja

A Magyar Építőanyag-kereskedők Országos Egyesületének honlapja

Háttérinformációk

A VELUX Magyarország Kft-ről
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.
2012-ben a VELUX márka immáron ötödik alkalommal nyerte el az üzleti kommunikáció egyik legrangosabb elismerésének számító Business Superbrands díjat. Az elismeréssel azokat a márkákat tüntetik ki, amelyek joggal szolgálnak rá a vásárlók és az üzleti partnerek bizalmára. Harmadik alkalommal kapta meg a VELUX márka a Superbrands díjat idén, amely a fogyasztók felé nyújtott kiemelkedő teljesítményét példázza.

A VELUX Cégcsoportról
A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr