rss
Újra megtelt sörrel a Budai Vár – megnyitotta kapuit a II. Budavári Sörfesztivál

Újra megtelt sörrel a Budai Vár – megnyitotta kapuit a II. Budavári Sörfesztivál

Szerdától közel 200 fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sört és sörkülönlegességet kínálva várja vendégeit a II. Budavári Sörfesztivál. A Várban – a Hunyadi- és az Oroszlános udvaron, valamint a Savoyai teraszon – 16 kiváló kisüzemi sörfőzde és a legnagyobb hazai gyárak, kimondottan a Sörfesztiválra készített különleges sörei is megkóstolhatók 2012. augusztus 29. és szeptember 2. között. A Dreher Sörgyárak az Üvegtigris lakókocsiba is betekintést enged a látogatóknak, míg a HEINEKEN Hungária esténként DJ-vel segíti fokozni a hangulatot. Az öt nap alatt közel 40 zenekar – a nyitónapon a Republic – és a legnépszerűbb Dumaszínházas humoristák is fellépnek, a külföldi sztárvendég pedig idén a svéd Rednex lesz a pénteki napon.

Kulcsinformációk

 • Mától öt napon át, közel 200 fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sört és sörkülönlegességet kínálva, közel 40 fellépővel tér vissza a sör ünnepe a Budai Várba.
 • Összesen 16 kiváló hazai kisüzemi sörfőzde is képviselteti magát egyedi ízesítésű söreivel: vörös, barna, fekete és világos, de meggyes, köleses, narancsos, gyömbéres, cseresznyés, csokis, bodzás, és tök ízesítésű sör is megtalálható lesz a kínálatban.
 • A megnyitón Melegh György független sörcsapoló mester Aranyosi Péter sörnagykövet, Joe Cagg, a Rednex énekese és Nagy László Attila, a Republic dobosa közreműködésével mutatta be a  tökéletes sörcsapolási technika nyolc lépését.
 • Újdonság, hogy idén kaphatók lesznek két deciliteres kóstoló-adagok is kifejezetten azokra gondolva, akik egy este több sörfajtát is szeretnének megkóstolni.
 • Fellép többek között a Republic, Ganxta Zolee és a Kartel, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Firkin, a Joe Cocker Cover Band, illetve a Paddy & The Rats. A Dumaszínház fellépői közül előad: Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kormos Anett, és Hadházi László is.
 • PROGRAMVÁLTOZÁS! A sörfesztivál külföldi sztárfellépője, a Rednex, turnészervezési okokból az eredetileg meghirdetett vasárnap helyett a pénteki napon, este 23:00-tól lép fel az Oroszlános udvarban.

Eredeti sajtóközlemény

Újra megtelt sörrel a Budai Vár – megnyitotta kapuit a II. Budavári Sörfesztivál

Fotók

Kapcsolódó tartalmak

A II. Budavári Sörfesztivál honlapja
A II. Budavári Sörfesztivál Facebook oldala
A Dreher Sörgyárak Zrt. honlapja
A Heineken Hungária honlapja
A Pécsi Sörfőzde honlapja


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr