rss
Kell egy csapat! Cukorbeteg gyerekeket látogatott meg Hevesi Tamás

Kell egy csapat! Cukorbeteg gyerekeket látogatott meg Hevesi Tamás

Együtt focizott Hevesi Tamás a győri Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület nyári táborának fiatal lakóival az esztergomi Búbánatvölgyben. A népszerű énekes a Tartsd a szintet! mozgalom nagyköveteként az egészséges életmód és a gyakori vércukormérés fontosságáról is beszélt a táborozóknak, majd meghirdette a Tartsd a Szintet! oldal idei fotópályázatát.

Kulcsinformációk

  • Egy tavaly közzétett országos felmérés szerint a cukorbetegség Magyarországon legalább másfél millió embert érint, köztük  egyre több és egyre fiatalabb gyermeket is.
  • A nyári táborok lehetőséget nyújtanak arra, hogy cukorbeteg gyermekek szabadidős és edukációs programok segítségével tanulhassanak meg többet betegségükről.
  • A jelenleg futballedzőként is tevékenykedő Hevesi Tamás maga is érintett: már fiatal korában kiderült, hogy 1-es típusú cukorbeteg, ám állítása szerint rendszeres sportolással, étrendjéből a hús elhagyásával lényegesen jobb lett a vérképe.
  • Az táborozó 12-17 éves fiatalok egy fotópályázaton is részt vehettek. A nyári táborokban készült legjobb fényképek felkerülnek a Tartsd a szintet! Facebook-oldalra, ahol ősztől szavazás is indul.

Eredeti sajtóközlemény

Kell egy csapat!- Cukorbeteg gyerekeket látogatott meg Hevesi Tamás

Fotók

Idézet

Hevesi Tamás, énekes, labdarúgóedző
“Sajnos a cukorbetegség sokszor fiatal korban jelentkezik, éppen ezért rendkívül fontos, hogy legyenek ilyen, kifejezetten cukorbeteg gyerekek számára szervezett táborok. Ezeken a helyszíneken a gyerekek képzett szakemberek segítségével, játszva tanulhatnak meg többet a betegségükről.”

Kapcsolódó tartalmak

A Tartsd a szintet! Facebook oldal

Háttérinformáció

A Tartsd a szintet! oldal egy össztársadalmi problémára, a cukorbetegségre kívánja felhívni a figyelmet, a cukorbetegekért jött létre.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr