rss
WebEye vándorhajókért eveztek a fiatal kajak-kenusok

WebEye vándorhajókért eveztek a fiatal kajak-kenusok

A kajak-kenu utánpótlás Kölyök IV. korcsoport versenyzői két alkalommal három versenyszámban álltak rajthoz a nyár közepén Sukorón a Magyar Kajak-Kenu szövetség versenyén,által rendezett versenyen.
Az Országos Diákolimpia 2000 méter,  ahol a Gyermek, Kölyök, Serdülő Magyar Bajnokság 1000 és 4000 méteren induló versenyzőiért szurkolhattak a Velencei tóra kilátogatók. A bajnokság különlegessége az volt, hogy a Lambda-Com és a Hódy Sport Kft. jóvoltából az egyes számok győztesei a csepeli piros hajók hagyományát felélesztve „WebEye vándorhajó” nyerhettek. A 14 éves korosztály legjobb három kajakosa illetve kenusa egy évig használhatja majd ezeket a hajókat.

Kulcsinformációk

  • A Lambda-Com Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, multinacionális vállalat. Európa 14 országában van jelen telematikai szolgáltatásaival.
  • A vállalat életében jelentős szerepet játszik a sport szeretete. Így talált rá a Hódy Sport Kft-re, amely hazai és nemzetközi szinten is elismert versenykajakokat gyártó cég.
  • A két vállalat együttműködésének köszönhetően éledhetett most fel a piros hajók hagyománya, amellyel támogatni kívánják a fiatal sportolókat.
  • A Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett versenyek legjobbjai egy-egy piros “WebEye vándorhajót” vihetnek haza, és használhatnak egy teljes éven keresztül.

Eredeti sajtóközlemény

WebEye vándorhajókért eveztek a fiatal kajak-kenusok

Videó


Idézet

Bernáth Anikó, a Lambda-Com Kft. kommunikációs vezetője

„A magyar kajak-kenu sport sok sikeres versenyzővel büszkélkedhet, de ahhoz, hogy a jövőben is szép eredményeket mutathassunk fel, időben kell utánpótlásról gondoskodni. A sportág igen alultámogatott és a hajók költséges sportszernek számítanak, így kevés fiatalnak van lehetősége kamatoztatni tehetségét. A Lambda-Com Kft. ezért úgy döntött, hogy szerepet vállal az ifjú tehetségek támogatásában és feléleszti a „csepeli piros hajók” hagyományát. Húsz évvel ezelőtt ugyanis a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett versenyek legjobbjai egy-egy piros hajót vihettek haza egy teljes esztendőre. Ezek a hajók nagy figyelmet kaptak az utánpótláskorú versenyzők körében: a fiatalok nagy lelkesedéssel készültek a versenyekre, hiszen óriási dicsőség volt egy piros kajakot vagy kenut birtokolni.”

Kapcsolódó tartalmak

A Lambda-Com Kft. honlapja

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség honalpja


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr